Bij de AVS Academie staat jouw veiligheid voorop. Het is mogelijk om elkaar, met inachtneming van de voorschriften van het RIVM, fysiek te ontmoeten.

Download ons protocol

Download ons protocol

Dit zijn de aanvullende richtlijnen van de AVS Academie

– Neem zo weinig mogelijk mee naar je opleiding, leergang of training.
– We adviseren je dringend een mondkapje te dragen. In de opleidingszaal kun je je mondkapje afdoen.
– Bij binnenkomst desinfecteer je je handen bij de dichtstbijzijnde hygiënezuil.
– Houd je jas aan en meld je bij de receptie voor verwijzing naar de opleidingszaal.
– Op iedere trap mag maximaal één persoon aanwezig zijn. Is er al iemand op de trap? Wacht dan even tot de trap weer vrij is.
– In de opleidingszaal staat een kratje met inhoud voor je klaar. Daar kun je plaatsnemen. In het kratje zit alles wat je nodig hebt voor je opleidingsdag, zoals een naamkaartje, hygiënische doekjes en zak voor je afval e.d. De materialen in het krat zijn schoon.
– Haal de materialen uit het krat en leg ze op de tafel. Je kunt nu je jas en tas in het krat doen en onder de tafel schuiven.
– Maak alleen gebruik van het toilet dat daarvoor is aangewezen.
– Koffie/thee staat klaar in de opleidingszaal. Je kunt om beurten koffie/thee halen.
– Voor de lunch ontvang je vooraf per mail een keuzeformulier waarop je jouw keuze kunt aangeven. De lunch wordt apart verpakt en aangeboden in de opleidingszaal. Na de lunch kun je even naar buiten en wordt de zaal geventileerd.
– Bij het verlaten van de opleidingszaal graag je afval in de plastic zak in de afvalbak bij de uitgang van de opleidingszaal achterlaten. Vergeet ook niet om je mondkapje weer om te doen.
– Let er bij vertrek weer op dat één persoon op de trap is toegestaan en desinfecteer je handen bij een hygiënezuil voor je de AVS Academie verlaat.