Avans+ en Jeugdfonds Sport & Cultuur zijn onze hoofdsponsors:

Avans+ biedt sleutel tot effectief leiderschap

Laat Avans+ je inspireren en ondersteunen in je leiderschapsreis, met flexibele opleidingen en praktijkgericht leren die je direct kunt toepassen in je school.

Als dé opleider voor professionals in en buiten het onderwijs, biedt Avans+ een breed scala aan opleidingen die zijn ontworpen om jou als schoolleider te helpen excelleren. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, Avans+ heeft iets voor jou. De opleidingen, zoals de Master Leiderschap in Onderwijs en diverse herregistratie-opties, zijn gericht op het verbeteren van je persoonlijke en professionele vaardigheden, zodat je niet alleen jezelf, maar ook je school en het onderwijs als geheel kunt ontwikkelen.

Wat Avans+ onderscheidt, is de praktische benadering van leren. Door ‘learning by doing’ zorgen we ervoor dat wat je vandaag leert, morgen al toepasbaar is in je school. Onze docenten komen uit de praktijk en brengen hun expertise direct over op jou. Daarnaast zijn onze opleidingen flexibel en modulair opgebouwd, zodat je kunt studeren op een manier die bij jouw drukke schema past.

Avans+ deelt de visie van AVS dat sterke schooldirecteuren zorgen voor sterke scholen. Met onze missie ‘jouw ambitie, onze motivatie’ streven we ernaar om samen met jou het verschil te maken in het onderwijs. Bereik meer met Avans+ en maak van elke dag een inspirerende schooldag voor alle leerlingen.

Avans+ helpt jou het verschil te maken, voor jezelf én voor je organisatie. Bezoek onze stand op de informatiemarkt!

https://avansplus.nl

Jeugdfonds Sport & Cultuur: kansen voor alle kinderen

Ontdek hoe het Jeugdfonds Sport & Cultuur kinderen uit gezinnen met weinig geld de kans geeft om zich te ontwikkelen en hoe jij als schoolleider hieraan kunt bijdragen.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zet zich in voor gelijke kansen voor alle kinderen en jongeren, ongeacht hun financiële situatie. Door het betalen van contributies, lesgeld, kleding en materialen, en het organiseren van lokale activiteiten, stimuleren we hun fysieke, mentale, sociale en creatieve ontwikkeling. Samen met professionals en organisaties, zoals Meerkrachten in het onderwijs, zorgen we ervoor dat kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan sport en cultuur dicht bij huis.

De impact van sport en cultuur op kinderen gaat verder dan alleen de activiteit zelf. Het vergroot hun zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en veerkracht. Dit heeft niet alleen een positief effect op henzelf, maar ook op hun omgeving, waaronder de school. Kinderen die kunnen deelnemen, presteren beter op school en zitten beter in hun vel.

De visie van het Jeugdfonds sluit naadloos aan bij die van AVS: sterke schooldirecteuren zorgen voor sterke scholen. Als schoolleider kun jij het verschil maken door Meerkracht te worden en zo alle kinderen in staat te stellen deel te nemen aan sport en cultuur. Dit draagt bij aan hun ontwikkeling en aan een positieve schoolomgeving.

Bezoek onze stand om meer te weten te komen over het Jeugdfonds Sport & Cultuur en hoe jij als schoolleider kunt bijdragen aan gelijke kansen voor alle kinderen.

https://jeugdfondssportencultuur.nl

Onderwijs Maak Je Samen,  B&T, Bazalt Groep, VfPf en Gispen zijn onze sponsors:

Samen naar de toekomst met Onderwijs Maak Je Samen!

Onderwijs Maak Je Samen biedt schoolleiders praktische inzichten, uitdagingen en kennis om hun scholen succesvol te ontwikkelen.

Als schoolleider wil je grip krijgen op de complexiteit van je vak. Onderwijs Maak Je Samen biedt opleidingen, leergangen, schoolverbetertrajecten en meer om jou en je team te ondersteunen. Wij geloven in krachtig leiderschap dat verder gaat dan de organisatie op orde hebben. Het is leiderschap dat stuurt op kwaliteit, teamprofessionalisering en maatschappelijke veranderingen vertaalt naar schoolontwikkeling.

Onze bijdrage aan het versterken van de positie van schoolleiders is groot. Jaarlijks leiden we nieuwe schoolleiders op en ondersteunen we honderden scholen in hun ontwikkeling, waarbij we specifiek investeren in de rol van de schoolleider. Tijdens het AVS Congres – dit jaar voor de 10e keer aanwezig! – geven wij je graag alle informatie over onze opleidingen en studiereizen, en ontvang je ook een speciale korting op het nieuwe boek ‘De Schoolleider 2.0’ van Michael Fullan, dat de essentie van modern leiderschap in onderwijs belicht.

Bezoek onze stand voor advies, inspiratie en een speciale korting op het nieuwe boek ‘De Schoolleider 2.0’ van Michael Fullan.

https://onderwijsmaakjesamen.nl

Leidinggeven aan onderwijskwaliteit en mensen: B&T en Fenom

Bij B&T en Fenom draait leidinggeven aan onderwijskwaliteit om het kennen van jezelf en je team. Ontdek hoe wij schoolleiders helpen om energieke en vitale teams te creëren.

Bij B&T en Fenom geloven we dat effectief leidinggeven begint bij zelfkennis. Als een schoolleider de talenten, ambitie en potentieel van het team ziet en benut, leidt dit tot energieke en vitale medewerkers, die zich blijven ontwikkelen en gemotiveerd zijn om bij de organisatie te blijven werken.

Wij helpen schoolleiders om de verbinding te leggen tussen kwaliteitsvraagstukken en personeelsvraagstukken. Samen met schoolleiders zoeken we naar manieren om de energie te laten stromen in de organisatie. Het is ontzettend leuk om samen met een team uit te zoeken waar ieders kwaliteiten liggen en waar teamleden elkaar kunnen versterken. Zo kunnen zij samen de ambities van de school waarmaken, ieder vanuit eigen kwaliteiten en talenten.

Bezoek onze stand en ontdek hoe B&T en Fenom jou als schoolleider kunnen ondersteunen. Maak kans op het winnen van een TMA-analyse en leer meer over jezelf en je team!

https://www.vbent.org

Bazalt Groep: Samen sterk voor goed onderwijs

Bazalt Groep is een van de grootste onderwijs expertisecentra in Nederland, ontstaan uit Bazalt, HCO en RPCZ. Wij ondersteunen en versterken schoolteams, leraren, leerlingen, ouders en besturen.

Als schoolleider is het essentieel om een inspirerende leeromgeving te creëren. Bazalt Groep biedt trainingen, advies, implementatie en coaching aan alle professionals in het onderwijs. Wij helpen scholen graag om onderwijsverbetering vorm te geven en ondersteunen in de ontwikkeling van missie, visie en schoolplan tot kwaliteitsborging en teamleren.

Onze educatieve uitgaven sluiten direct aan op onze dienstverlening en bieden praktische materialen en digitale applicaties die je direct in de praktijk kunt toepassen. Tijdens het AVS congres bieden wij een speciale korting van 10% op al onze educatieve uitgaven.

Bezoek onze stand voor advies over hoe je jouw schoolvisie kunt realiseren en maak samen met ons het verschil voor ieder kind.

https://www.bazaltgroep.nl

VfPf: Jouw partner in ambities voor toekomstbestendig onderwijs

Het Vervangingsfonds/Participatiefonds (VfPf) ondersteunt schoolleiders bij HR-vraagstukken en beleidsontwikkeling, zodat zij kunnen focussen op het creëren van sterke en professionele schoolorganisaties.

Als expert op het gebied van HRM biedt VfPf advies en ondersteuning aan scholen. Van risicoanalyses tot strategische personeelsplanning, VfPf helpt bij het vergroten van werkplezier en vitaliteit, en biedt begeleiding bij re-integratie en van-werk-naar-werk trajecten. Door geen winstoogmerk hebben schoolorganisaties geen extra kosten voor onze dienstverlening.

VfPf gelooft in co-creatie en inspireert schoolleiders en hun teams om te denken buiten de waan van de dag. Onze regioteams zorgen voor maatwerkadvies dat aansluit bij de specifieke behoeften van jouw school. Als schoolleider krijg je bij ons een eerlijk advies, gebaseerd op expertise en ervaring, en helpen we je om uitdagingen om te zetten in kansen.

VfPf ondersteunt schoolbesturen en schoolleiders bij het versterken van werknemers en het creëren van een aantrekkelijke en vitale sector. Wij geloven dat het beste onderwijs voortkomt uit gezonde en sterke schoolorganisaties.

Bezoek onze stand voor advies en inspiratie over HR, arbozaken, bestuur en beleid, en ontdek hoe VfPf jouw schoolleiderschap kan versterken.

https://www.vfpf.nl

Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen: Creëer de ideale leeromgeving

Bij Gispen Presikhaaf Schoolmeubelen gaat het niet alleen om meubels; wij helpen jou de perfecte omgeving te creëren waarin leerlingen hun talenten ontdekken en ontwikkelen.

Als schoolleider is het essentieel om een inspirerende leeromgeving te creëren. Wij ontwikkelen, ontwerpen en produceren hoogwaardig en toekomstgericht onderwijsmeubilair. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin leerlingen zich thuis voelen en optimaal kunnen leren. We produceren duurzaam, circulair en op maatschappelijk verantwoorde wijze in Nederland, waarbij opleiding en ontwikkeling centraal staan. Gispen Presikhaaf maakt deel uit van de Koninklijke Ahrend Groep. Onze schoolinrichtingen zijn gebaseerd op de visie van scholen en/of schoolbesturen, waardoor de inrichting optimaal aansluit bij de schoolvisie en bijdraagt aan een veilig en prettig leer- en werkklimaat.

Je bezoekt de Gispen Presikhaaf -stand voor advies over hoe je jouw schoolinrichting laat aansluiten bij jullie visie voor de ideale leeromgeving!

https://www.schoolmeubelen.com/nl

Informatiemarkt

Standhouders: Fontys Pro Educatie, Scolix, TAO Kenniscentrum Het Leren Organiseren, Schoolleidersregister PO, AVANS+, Nuffic, Marnix Academie – Penta Nova, Academia University of Applied Sciences, Het Onderwijsbureau, B&T, VfPf, AVS, Onderwijs Maak Je Samen, Gispen Schoolmeubelen Presikhaaf, SLO, Arbeidsmarktplatform PO, Programma Ontwikkelkracht, E-Wise, Jeugdfonds Sport & Cultuur, CPS, De Kracht van Verschil, Civas, Schoolleidersopleiding NHL Stenden/Ecno, Klassewerkplek, Hiro, Schilte, Bazalt, ME+U Education.