De AVS doet al jaren onderzoek naar wat er leeft in het veld met behulp van peilingen onder haar leden. Met de resultaten kunnen we vaak effectief het onderwijsbeleid beïnvloeden.

Ook vormen ze waardevolle informatie voor de beleidsontwikkeling van onze vereniging. De AVS heeft de mensen én de kanalen om de uitkomsten onder de aandacht te brengen. Hoe groter de respons, hoe hoger de kwaliteit van de onderzoeksgegevens.

Werkwijze

Afhankelijk van de onderzoeksvraag benaderen we schools of bovenschools management. Je ontvangt maximaal tien keer per jaar per mail een korte enquête met stellingen en vragen.

Dienstverlening verbeteren

We informeren en bevragen je als deelnemer aan de peiling ook over de activiteiten, producten en diensten van de AVS. Door jouw deelname aan de enquête kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren.

Meedoen

Wanneer je e-mail adres bij ons bekend is, ontvang je automatisch de enquête. Is dat nog niet het geval maar wil je ook je stem laten horen? Via Mijn AVS kun je je e-mailadres wijzigen of toevoegen. Je kan ook contact opnemen met onze ledenadministratie via telefoonnummer 030-2361010 of via de e-mail ledenadministratie@avs.nl.

Eerdere ledenpeilingen