Internationale ESHA-conferentie

De ESHA-conferentie op Cyprus is vanwege corona uitgesteld naar 18-21 mei 2022. Rondom deze conferentie verzorgt de AVS weer een studiereis.

Op de ESHA-website staat vermeld wat de reden is voor (weer) een verplaatsing. “The various restrictions set by health authorities and local governments, the possibility of another outbreak during the next months and – above all – the values of health, safety and security of all participants were the main reasons behind our decision.”

De AVS organiseert een studiereis rondom deze conferentie, van zondag 15 mei tot en met zaterdag 21 mei. (Adjunct-)directeuren uit het primair en voortgezet onderwijs komen uit alle landen van Europa bij elkaar in een bruisende, lerende omgeving. Het gaat erom Europese schoolleiders met elkaar te verbinden door ontmoeting, waarbij inspiratie, maatschappelijke en educatieve vraagstukken, nieuwe ontwikkelingen en het delen van kennis in professionele lerende netwerken centraal staan.

Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van het programma van de AVS studiereis naar Cyprus. Geїnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden bij adviseur internationalisering Paul van den Heuvel (p.vandenheuvel@avs.nl).

Nederlandse schoolleiders zijn via hun lidmaatschap van de AVS aangesloten bij de ESHA.

Aankomende reizen

Let op! Dit is een maatwerkreis

Veelgestelde vragen over deze reis

Wanneer gaat een reis niet door?

Bij onvoldoende inschrijving kan een reis door de AVS geannuleerd worden; het is
mogelijk dat de AVS dezelfde reis op een andere datum aan de aangemelde
deelnemers aanbiedt, waarbij het dan aan de deelnemers vrij is om hier al dan niet op
in te gaan.

Kan ik mijn reis annuleren?

Ja je kunt je reis annuleren. Wel zijn er kosten aan verbonden.

Annulering door deelnemers dient schriftelijk te gebeuren bij de administratie voor de
reizen (reizen@avs.nl), waarbij als annuleringsdatum geldt de datum waarop de
annulering bij de AVS binnenkomt. De kosten verbonden aan de annulering zijn:

  • Bij annulering tot twee maanden voor de datum van vertrek: betaal je 10
    procent van de reissom
  • Bij annulering tot een maand voor vertrek: betaal je 50 procent van de
    reissom;
  • Bij annulering binnen een maand voor vertrek: geen restitutie; wel kan de
    deelnemer zich laten vervangen door een collega.
Wat is een maatreis?

Voor groepen (bovenschools) directeuren, bestuurders, schoolteams en IB-ers uit het PO en VO kan de AVS studiereizen op maat organiseren. Laat je inspireren door het aanbod op deze website, wij denken graag met je mee en stellen een specifiek reisprogramma samen. Afhankelijk van de gekozen bestemming en het thema zijn reizen gedurende het hele schooljaar te realiseren, met ervaren AVS-reisleiding. Wel moet rekening gehouden worden met de vakantieperiode in de verschillende landen, die veelal afwijkt van die in Nederland. Programma en kosten leggen we na goed overleg vast. Een voorbereidende bijeenkomst op locatie voor de hele groep is vast onderdeel van het aanbod.

Waar kan ik terecht met vragen over een reis?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Paul van den Heuvel of Monique Duparant, tel. 030-2361010 of reizen@avs.nl.