In de Staat van de Schoolleider 2021 wordt het prachtige vak van de schoolleider voor het voetlicht gebracht. De redactieleden, allen schoolleiders, vertellen in diverse artikelen waarom zij elke dag weer met plezier naar school gaan en hoe ze hun werk aanpakken, ook in deze coronatijd. Er komen enthousiaste en gepassioneerde collega’s aan het woord over thema’s als afstandsonderwijs, kansengelijkheid en ontschotting tussen po en vo. In het laatste artikel komt de ontwikkeling van het vak en de professionalisering van de schoolleider aan bod. Daarnaast worden actuele cijfers over de beroepsgroep gepresenteerd. 

Iedere twee jaar brengen de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) en de VO-raad samen een Staat van de Schoolleider uit in aansluiting op de Staat van het Onderwijs. De Staat van de Schoolleider 2021 is mede tot stand gekomen dankzij de redactie van schoolleiders, Schoolleidersregister PO, Schoolleidersregister VO en CAOP.

Hoewel deze Staat van de Schoolleider is gemaakt als interactieve pdf (met doorklikmogelijkheden), is het mogelijk deze publicatie ook in printversie te bestellen (voor 12,50).

Meer informatie
Verschijningsjaar: 2021
Uitgever: AVS
Plaats van uitgifte: Utrecht

De Staat van de Schoolleider 2021

Print on demand

€ 12,50

Gerelateerd nieuws

Terugkijken overhandiging en webinars Staat van het Onderwijs

Staat van de Schoolleider aangeboden

Staat van de Schoolleider laat trots en belang van beroep zien