Een zorgverzekering via AVS. Zo profiteer je van alle voordelen! 

Samen met Zilveren Kruis werken aan jouw gezondheid. Zo ben je verzekerd van goede zorg. Én investeren we in oplossingen om gezonder zijn. Een zorgverzekering via AVS hoort daar ook bij. Eentje die past bij jouw persoonlijke situatie. Met vergoedingen die speciaal zijn afgestemd op het werk. En waarmee je stap voor stap kunt werken aan jouw gezondheid. Zo heb je de zekerheid van een complete zorgverzekering. Wel zo makkelijk, toch?

Zo ziet een zorgverzekering via AVS eruit.

Je kiest een basisverzekering en vult deze naar eigen wens aan. Hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn, bepaal je natuurlijk zelf. Kiezen ze voor een aanvullende verzekering? Dan krijg je extra vergoedingen én een aantrekkelijke korting op de premie. Dit geldt ook voor eventuele gezinsleden. Dat is mooi meegenomen! De kortingen:

10% korting op de aanvullende verzekering
10% korting op de tandartsverzekering

Hierop kun je rekenen als je voor Zilveren Kruis kiest:

  • Zorgkosten gemaakt? Via de Zilveren Kruis-app of Mijn Zilveren Kruis eenvoudig het geld terug. De vergoeding staat dan binnen 3 werkdagen op de rekening.
  • Op zoek naar medisch advies? Met de app Zilveren Kruis Wijzer altijd en overal direct antwoord op medische vragen.
  • Gezonder leven? Maak kennis met de Actify-app, de vitaliteitscoach als het om gezondheid gaat. Wel zo makkelijk naast een druk leven met werk, familie en vrienden.

Heb je nog vragen?

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Op www.zk.nl/avs kun je alles nog eens rustig nalezen. Kom je er niet uit? Laat het ons weten. We helpen je graag.