Digitalisering is een enorme kans. Maar de menselijke component maakt het verschil. Juist het samenspel tussen mens en techniek leidt tot het beste resultaat.

De werkdruk bij leraren en docenten is hoog. Dit maakt het goed organiseren van onderwijs ondersteunende activiteiten belangrijk. Het ontlasten van leraren en docenten draagt bij aan de kwaliteit van het onderwijs. IJK stelt alles in het werk om uw leraren en docenten lucht te geven.

Van data naar daadkracht

IJK biedt software die op een eenvoudige manier data ontsluit en overzichtelijk weergeeft. Met (HR) analytics heeft u de stuurinformatie die u helpt richting te geven aan uw organisatie.

Van workload naar workflow

Meer uit bestaande systemen halen. Of het nu gaat om personeels- en salaris of financiële administratie, als AFAS specialist optimaliseert IJK uw processen. Dat geldt ook voor documentverwerking, verlofverwerking en vervangingen in het onderwijs.

Van ontwikkelen naar presteren

Stilstand is achteruitgang. Ontwikkeling meten, vastleggen, faciliteren en beheren helpt om als organisatie verder te komen. Met learning mangement, HPO en continue feedback van IJK komt u verder. Het onderwijs is in beweging. IJK helpt mens en organisatie om richting te geven aan die beweging door HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken. Kennis van het onderwijs, maar nog belangrijker, van uw organisatie is daarbij van groot belang. Daarom investeren wij in software én in mensen, zodat u altijd de oplossing of het beste advies krijgt dat professioneel en persoonlijk bij u past.

Meer informatie op https://www.ijk.nl/