In geen andere sector zijn medewerkers zo bepalend voor het succes van een organisatie als in het onderwijs. De leraar speelt een belangrijke rol in het leven van de leerling.

Creativiteit gevraagd

Aan het onderwijs de taak om te beschikken over de beste mix van docenten. En dat is niet altijd gemakkelijk. Het tekort aan leraren en docenten, een hoge werkdruk en beperkte budgetten vragen om creativiteit van onderwijsinstanties. Daarom kan het onderwijs al jarenlang rekenen op onze ondersteuning in de dagelijkse praktijk.

Samen werkt

Als arbeidsbemiddelaar kiest Driessen ervoor om naast u als onderwijsinstantie te staan. In plaats van tegenover. Want alleen samen kom je tot de beste resultaten. Met onconventionele oplossingen proberen wij in uw regio het lerarentekort op te lossen en de werkdruk te verminderen. Zo zoeken wij de beste zij-instromers, verlagen we de werkdruk met klasse-ondersteuners en vangen we ziekte of afwezigheid op met flexibele leraren. Al meer dan 25 jaar helpen wij het onderwijs bij het samenbrengen van mens en werk. Zowel voor flexibel als vast personeel.

Voordeel voor AVS-leden bij Driessen

AVS-leden profiteren van de volgende voordelen bij Driessen:

  • Gratis WWZ-quickscan
  • Flex- en vervangingspools met AVS voordeel
  • Payroll met AVS voordeel

Meer informatie op https://www.driessen.nl/opdrachtgevers/sectoren/onderwijs