Als schooldirecteur ben je continu aan het bouwen, ontwikkelen en vernieuwen. Gelukkig doe je dat niet alleen. Door samen te werken kun je jouw team en het onderwijs écht versterken. Hoe pak je die rol als ultieme verbinder? Hoe zet je jouw team in zijn kracht? Dat ontdek je tijdens het AVS Schoolleiderscongres 2023 op 17 maart in DeFabrique in Utrecht, een werkplaats voor schoolleiders. In dit historische fabriekspand waar ‘maken’ centraal staat, gaan we de handen uit de mouwen steken om jouw leiderschap te laten vlammen en het onderwijs nog leuker en beter te maken. Meld je vandaag nog aan met vroegboekkorting. Samen bouwen we aan beter onderwijs, aan sterke relaties, inspirerend leiderschap en geweldige samenwerkingen. 

De keuze voor workshops bepaal je dit keer ter plekke op de dag zelf, dus het enige dat je nu hoeft te doen, is je inschrijven, de datum reserveren en profiteren van de vroegboekkorting

We kunnen nog niet alles verklappen, want het programma van het AVS Schoolleiderscongres 2023 staat nog in de steigers. Elke week bouwen we verder aan een nog beter programma voor jou. Voor nu lichten we graag alvast een tipje van sluier op: 

Ben je nog geen lid van AVS? Dan is dit je kans. Wie zich vóór 1 januari 2023 aanmeldt als nieuw lid, krijgt een congresticket t.w.v. € 600,- (reguliere toegangsprijs niet-leden) cadeau. Je kunt dan gratis naar het AVS Schoolleiderscongres op 17 maart in De Fabrique in Utrecht. Bekijk de voorwaarden en schrijf je in op deze pagina

 

Inschrijven


Praktische informatie

 • Wanneer vindt het AVS Schoolleiderscongres 2023 plaats?

  Het AVS Schoolleiderscongres 2023 vindt plaats op:

  Vrijdag 17 maart 2023

 • Waar vindt het AVS Schoolleiderscongres 2023 plaats?

  Het AVS Schoolleiderscongres 2023 vindt plaats op vrijdag 17 maart 2023 in DeFabrique in Utrecht.

  DeFabrique is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Adres: Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht. Telefoon: 030 240 4030.

 • Hoeveel kost het om deel te nemen aan het AVS Schoolleiderscongres 2023?

  De prijzen voor deelname zijn:

  Leden: € 305*
  Niet-leden: € 490*

  * Profiteer tot en met 17 februari van vroegboekkorting. Daarna zijn de prijzen: leden: € 490, niet-leden: € 600.

 • Waar kan ik me inschrijven voor het AVS Schoolleiderscongres 2023?

  Je kunt je inschrijven via het online inschrijfformulier.

 • Waar kan ik terecht met vragen over het AVS Schoolleiderscongres 2023?

  Neem contact op met de AVS via congres@avs.nl of bel met 030-2361010.

 • Is er ook een informatiemarkt?

  De goed gevulde informatiemarkt is ieder jaar weer een trekpleister. Ook vind je hier de AVS-stand, waar het bestuur, de ledenraad en AVS-adviseurs en medewerkers jouw vragen kunnen beantwoorden. We horen graag hoe je over bepaalde in- of externe ontwikkelingen denkt.

 • Wie zijn de sprekers op het AVS Schoolleiderscongres 2023?

  Het congres biedt een breed scala aan sessies waar je bij inschrijving uit kunt kiezen. Je doet kennis op over je vak, leert van elkaar en inspireert elkaar. Ga het gesprek aan en maak nieuwe verbindingen voor de toekomst.

  Wil je weten wie de andere sprekers zijn? Bekijk de sessies.

 • Kan ik mijn deelname aan het AVS Schoolleiderscongres 2023 annuleren?

  Voor het AVS Schoolleiderscongres gelden onze annuleringsvoorwaarden zoals deze te lezen zijn in onze voorwaarden diensten (opent in een nieuw venster).

 • Hoe en waar kan ik stemmen op de meest innovatieve schoolleider van het jaar 2023?

  Op het congres bepalen de aanwezige schoolleiders de uiteindelijke winnaar die daarmee de opvolger wordt van Marleen de Kleijn die vorig jaar de prestigieuze titel won.