Het AVS Schoolleiderscongres op 21 april 2021 wordt mede mogelijk gemaakt daar een grote hoeveelheid sponsors. Zij vertegenwoordigen zich op de informatiemarkt.

Hieronder een overzicht van de aanwezige partijen:

Hoofdsponsor

Schoolleidersregister PO

Sterk Staaltje Schoolleiderschap

Schoolleiders werken individueel én als beroepsgroep voortdurend aan hun ontwikkeling. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor anderen.

Het Schoolleidersregister PO stimuleert de ontwikkeling van individuele schoolleiders en van de beroepsgroep. De ontwikkeling van de beroepsgroep mag gezien worden.

Website | Twitter | LinkedIn

E-WISE

Alles voor de professionalisering van je team

Ga voor een teamabonnement op E-WISE en geef je leraren onbeperkt toegang tot 120 praktijkgerichte, online cursussen. Met E-WISE kiest elke leraar, afhankelijk van de kennisbehoefte en tijd die er is, welke online nascholing hij wil volgen. Het aanbod is zo ingedeeld dat alle facetten van het leraarschap in het primair onderwijs aan bod komen.

WebsiteLinkedIn | Facebook

SLO

SLO houdt zich bezig met de ontwikkeling van het curriculum in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs in Nederland.

Samen met het onderwijsveld ontwikkelen we de doelen, kaders en instrumenten waarmee scholen hun opdracht vanuit een eigen visie kunnen vervullen. We brengen praktijk, beleid, maatschappelijke ontwikkelingen en onderzoek samen en stellen onze expertise beschikbaar aan scholen, landelijke partners en de overheid.

Website | LinkedIn | Facebook | Twitter

 

Onderwijsadvies & Marant

OnderwijsAdvies en Marant Interstudie hebben samen al bijna 90 jaar ervaring met het verbeteren van onderwijs. Vanuit onze multidisciplinaire focus laten wij je zien hoe je met het systeem werkt, organisch ontwikkelt en steeds het onderwijs op niveau houdt. Onze expertise raakt iedereen in het onderwijs: van de leerling, de docent, de teamleider, de mentor, decaan, tot aan de bestuurder.

Nuffic

Nuffic is de organisatie voor internationalisering in het onderwijs. Basisscholen kunnen bij ons terecht voor vragen en materialen over vroeg vreemdetalenonderwijs, wereldburgerschap, meertaligheid en subsidies voor internationalisering.

Eromesmarko

Eromesmarko is dé dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Eromesmarko is ontwerper, fabrikant en leverancier van meubilair en inrichtingsconcepten, specifiek voor de onderwijsmarkt. Wij zijn actief binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger Onderwijs en Bibliotheken. Of het nu gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen, Eromesmarko heeft een breed productenaanbod dat aan alle wensen van een onderwijsomgeving voldoet.

www.eromesmarko.nl

Driessen

Al ruim 25 jaar helpt Driessen besturen met het vinden en binden van onderwijzend en ondersteunend personeel én alle HRM-werkzaamheden die daarbij horen. Samen ontwikkelen we oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen, zodat het onderwijs altijd door kan gaan.

VFPF

Ontmoet ons op de Informatiemarkt! Wij zijn er voor alle scholen in het PO en helpen u graag uw personeelsbeleid duurzaam en toekomstbesteding in te richten. En altijd persoonlijk en dichtbij dankzij onze regioteams.

Fontys Pro Educatie

“Leidinggevenden in het onderwijs zijn koersbepalend”

“Zij bevorderen én borgen kwaliteit door de ontwikkeling van een professionele, onderzoekende cultuur in het team en bijvoorbeeld het realiseren van gespreid leiderschap.”