AVS is altijd op zoek naar de meest aansprekende manieren voor directeuren om zich nog verder én beter te ontwikkelen. Naast de opleidingen en trainingen zijn er ook netwerkbijeenkomsten (voor starters, schoolleiders en (bijna-)gepensioneerden), mentoring programma’s en studiereizen waar jij kunt groeien in je vak en jezelf weer kunt opladen. Tot aan de zomervakantie hebben we nog heel wat moois voor je op de agenda staan. Daar zit vast iets voor je bij!

Masterclasses, workshops en inspiratiesessies

Voor (startende) schoolleiders
Slide 1 van1

Toekomstige netwerkbijeenkomsten

Houd de website in de gaten voor meer informatie over deze netwerkbijeenkomsten:

Manage je eigen leren, ontwikkel je vaardigheden en verbeter je prestaties. In welke fase van je loopbaan je ook zit.

Voor alle schoolleiders
Slide 1 van1

Manage je eigen leren, ontwikkel je vaardigheden en verbeter je prestaties. In welke fase van je loopbaan je ook zit. Een mentor is een door de AVS gecertificeerde schoolleider die wordt gekoppeld aan een mentee, een schoolleider met een ontwikkelvraagstuk. Het valt onder informeel leren.

Meer weten over hoe je mentor of mentee wordt? Neem contact op met Resi van der Coer of Marieke van Leeuwen. Op de hoogte gehouden worden? Mail: netwerk@avs.nl

Even afstand nemen van je eigen schoolsituatie en je laten onderdompelen in een andere cultuur of onbekend schoolsysteem.

Voor alle schoolleiders en teamleden
Slide 1 van1

Je horizon verbreden, inspiratie opdoen over de grens, ideeën uitwisselen met schoolleiders in binnen- en buitenland. Een educatieve, buitenlandse reis met de AVS is en unieke, avontuurlijke ervaring. De prikkelende sfeer, de ontspannenheid binnen de groep, zorgen ervoor dat je je eigen situatie relativeert. Even afstand nemen van je eigen schoolsituatie en je laten onderdompelen in een andere cultuur of onbekend schoolsysteem. Iets voor jou?

Meld je aan: avs.nl/netwerk/studiereizen/

Voor leden die (bijna) met pensioen gaan, maar nog wel betrokken willen zijn bij onderwijs.

Voor én na je pensioen
Slide 1 van1

Wil je betrokken blijven in het onderwijswerkveld? Wil je je persoonlijke ervaring en expertise delen? Ervaar je knelpunten in werk en functioneren in de laatste fase van je loopbaan? Dan is de commissie ‘Duurzaam Vitaal’ wellicht iets voor jou*.

 Duurzaam Vitaal wil een sterk netwerk vormen en opkomen voor de belangen van (toekomstige) postactieve AVS-leden. De commissie zet zich in voor diverse projecten en organiseert jaarlijkse activiteiten. Nieuw is (op kleine schaal) de ondersteuning van de AVS Helpdesk. Ook geeft ze advies aan het AVS-bestuur over diverse thema’s, zoals pensioenen en (duurzame) vitaliteit.

Contactpersoon commissie Duurzaam Vitaal: Dick Tolsma, secretariaatdv@avs.nl

Masterclasses, workshops die binnenkort plaatsvinden

Voor alle schoolleiders
Slide 1 van1

Contactpersonen AVS Netwerk: Marieke van Leeuwen, m.vanleeuwen@avs.nl of Resi van der Coer, r.vandercoer@avs.nl. Of mail: netwerk@avs.nl of reizen@avs.nl