Mijn naam is Linda Morssinkhof. Al jaren ben ik met heel veel plezier werkzaam in het Primair Onderwijs. Ik ben een onderwijsmens pur sang. Ik heb als schoolleider een school opgezet met een specifiek pedagogisch-didactisch concept (Dalton), ben bestuurder geweest en ben de laatste jaren (interim)schoolleider op scholen waar de onderwijskwaliteit onder druk stond. Bij de HS Windesheim heb ik als portfolio-docent voor de opleiding tot schoolleider de aspirant schoolleiders begeleid bij hun ontwikkeling in competenties en vaardigheden voor hun vak.

Na de PABO en schoolleidersopleiding heb ik onder meer de opleidingen gevolgd voor Master of Business Administration in Management of Education, Leiderschap en Management publieke organisaties bij TiasNimbas, Bestuurlijk Leiderschap bij AOG-Management, en Deep Democracy (Human Dimensions). Daarnaast ben ik gecertificeerd EFQM auditor.
In mijn werk is de relatie met de ander voor mij heel belangrijk. Ik ben een klankbord en sparringpartner voor de schoolleider. Bij de ontwikkeling van competenties en vaardigheden ga ik uit van de kracht en de effectiviteit van de ander. De schoolleider volgt bij mij zijn of haar persoonlijke ambities en talenten. Want dan ben je op je best.
Weten én accepteren wie je bent is volgens mij het fundament van grootse prestaties.

Mijn specialisme ligt op het gebied van:
• Verbetering van de onderwijskwaliteit; kennis van de eisen vanuit de Inspectie
• Vormgeven van veranderprocessen
• Teambuilding
• Innovatie, waaronder ontwikkeling van Integrale Kindcentra

Ik zet graag mijn kennis en ervaring in bij persoonlijke begeleiding en advies.