Werken met verschillende generaties

Interactieve kennissessie

Werk jij ook met verschillende generaties? Wat een uitdaging hè?!

Je bent schoolleider en je vraagt je af hoe je collega’s met uiteenlopende leeftijden en behoeften in hun kracht kunt zetten en ervoor zorgt dat ze goed samenwerken. Hoe krijg je het voor elkaar dat het werk aantrekkelijk blijft voor de jongere generatie en dat de oudere generatie het ook vol blijft houden? In deze tijd van lerarentekorten een belangrijke vraag.

Iedere generatie is opgegroeid in een andere tijdgeest. Jongere leerkrachten denken anders over werk, opvoeding, normen en waarden dan oudere werknemers. Dat zie je aan de manier waarop ze oplossingen vinden voor uitdagingen binnen de organisatie. Is dit erg? Nee. Dit geeft juist een kans om van elkaar te leren. Hoe om te gaan met de diverse generaties en hoe hen te motiveren noemen we generatiemanagement.

AVS en VfPf organiseren op woensdagmiddag 9 oktober een interactieve kennissessie over dit onderwerp. Combineer kennis opdoen over generatiemanagement met ervaringen uitwisselen. De kenmerken van generaties komen aan bod en we gaan specifiek in op Generatie Z. Er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over hoe je de samenwerking tussen generaties kunt stimuleren en zo meer teamleden kunt behouden voor jouw school.

Deze bijeenkomst geeft je een opmaat om aan te sluiten bij wat er speelt bij de verschillende generaties in jouw school(organisatie).

Meer info op de website van VfPf over generatiemanagement.

Praktische informatie
Datum: woensdagmiddag 9 oktober 2024
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locaties: Assen, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht
Doelgroep: Schoolleiders po en vo
Kosten: AVS-leden: 25 euro, niet-leden: 50 euro

Aanmelden
Direct inschrijven Assen
Direct inschrijven Eindhoven
Direct inschrijven Rotterdam
Direct inschrijven Utrecht