Themabijeenkomst Grip op verzuim

Kort verzuim is lastig te voorkomen, iedereen is weleens ziek. Maar de keuze voor en de duur van verzuim wordt mede beïnvloed door hoe iemand in zijn/haar vel zit, hoe de relatie met collega’s is en of deze werknemer het werk leuk vindt en aankan. Langdurig verzuim drukt behoorlijk op de beschikbare uren van onderwijspersoneel en daar valt dus veel te winnen.

Deze regionale themabijeenkomst gaat in op hoe jij als schoolleider zo vroeg mogelijk toekomstig verzuim kan herkennen en hoe je dit kunt beïnvloeden door het goede gesprek te voeren met medewerkers. Ook krijg je inzichten in hoe jij invloed kunt uitoefenen op het moment dat er sprake is van verzuim.

De themabijeenkomsten Grip op verzuim (26 maart) en Regie op vitaliteit (23 april) zijn het beste in combinatie te volgen, zeker als je je helemaal in dit onderwerp wil verdiepen. Afzonderlijk volgen is ook mogelijk.

Schrijf je in voor Den Bosch

Schrijf je in voor Rotterdam

Schrijf je in voor Zwolle

Schrijf je in voor Utrecht

Praktische informatie

Data en locaties

Datum: 26 maart 2024
Locaties: Den Bosch, Rotterdam, Zwolle en Utrecht
Tijd: 13.30 – 16.00 uur


Prijs

Leden: 25 euro
Niet-leden: 50 euro

We hanteren een no show fee: als je annuleert (minder dan veertien dagen) voor aanvang brengen we de deelnameprijs in rekening. Bekijk onze algemene voorwaarden.


Doelgroep

Schooldirecteuren en schoolbesturen


Docenten

Astrid Meuleners en Silvia Gommans (Den Bosch)
Arianne Roos en Pieter van de Winckel (Rotterdam)
Marion Willems en Eelke Solle (Zwolle)
Simone Guikema en Robin van Wijck (Utrecht)