Leidinggeven aan een lerende school

Vanuit praktijkvraagstukken werken aan je eigen professionele groei! De schoolleider is, na de leraar, de belangrijkste actor om het leren van leerlingen te stimuleren. Schoolleiders doen dat indirect. Door leiding te geven aan het leren van leraren en het ontwikkelen van een krachtige leeromgeving voor alle lerenden in de school draag je bij aan onderwijskwaliteit.

Maak kennis met de leergang en de docent Loes van Wessum
Datum: woensdag 30 juni van 15.00 – 16.30 uur

Kom jij ook online proeven van onze leergangen?

Herken je dat: je wilt wel een leergang volgen, maar twijfelt of de leergang echt iets voor jou is? Dan is onze online proeverij iets voor jou! Maar ook als je wilt kennismaken met een deel van ons aanbod is dit een mooie gelegenheid. Bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. Ook voor niet-leden. Alle leergangen zijn gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO.

Wat kun je verwachten?

Op een aantal woensdagen en twee vrijdagen organiseert de AVS Academie een proeverij. De proeverij is van 15.00 – 16.30 uur en wordt online aangeboden. Volg een korte workshop, maak kennis met de docent en stel je vragen. Zo kom je meer te weten over de inhoud van de leergang. Deelname aan de workshops is gratis.