Kom aan boord van de Rosa van Delft

De commissie Duurzaam Vitaal van de AVS nodigt senior-schoolleiders (AVS-leden) vanaf 60 jaar op 11 mei uit aan boord te gaan van de Rosa van Delft voor de jaarlijkse onderwijsverlatersdag. Deze dag richt zich op de laatste fase als actief schoolleider en de thema’s die daarmee te maken hebben. Noteer de datum alvast in je agenda.

We varen die dag op het varend erfgoed-schip De Rosa van Delft van eigenaar/kapitein Roger Meijer. Net als de vorige jaren waren dit prachtige vaartochten naar Pampus of over de Zaanse Schans. De lucht, de wind en de zon geven ruimte in ons hoofd om na te denken over de route naar het pensioen; bewustwording van deze belangrijke derde levensfase.

De deelnemers krijgen informatie over het persoonlijk uitloopplan en kunnen ergens in een zonnig hoekje op de boot via persoonlijke gesprekken ideeën opdoen en kwaliteit van vitaal leven van anderen leren kennen. Het heerlijke zonnetje, de prachtige uitzichten en de ontspannen sfeer aan boord zorgen voor een relaxte topdag in een drukke tijd.

Een kleine bijdrage (€25) wordt er verwacht  van de maximaal 20 deelnemers.

Nadere informatie volgt in april aan de deelnemers die zich opgegeven hebben.