Dit voorjaar organiseert de AVS-commissie Duurzaam Vitaal op donderdag 13 april netwerkbijeenkomsten in enkele regio’s in het land (Barneveld, Bunnik, Veghel). Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor leden die binnen enkele jaren met pensioen gaan en de laatste fase van hun loopbaan op een vitale en gezonde wijze willen afsluiten.

Ook leden die (bijna) met pensioen zijn, maar nog wel betrokken willen blijven bij het onderwijswerkveld waarin ze werkzaam zijn geweest, zijn van harte welkom.

In de bijeenkomsten delen we (onderwijs)ervaringen, expertise en toekomstplannen met elkaar. Ook kunnen de deelnemers zelf bespreekpunten indienen, bijvoorbeeld over knelpunten in werk en functioneren die in de laatste fase van de loopbaan voorkomen. Een persoonlijk uitloopplan (PUP) kan daarbij behulpzaam zijn. Ook bespreken we actuele zaken vanuit de AVS en de commissie Duurzaam Vitaal (bijvoorbeeld over pensioenen).

De commissie DV is een samenwerking aangegaan met het Vervangingsfonds/Participatiefonds, Adviseurs van het VfPf geven tijdens de regio bijeenkomsten inhoudelijk invulling aan thema’s gericht op het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de school. Donderdag 13 april staat het thema ‘de dialoog’ centraal. Op een interactieve manier gaan de deelnemers aan de slag met een ‘dialoogkaart’ die kan helpen om met medewerkers het ‘goede gesprek’ te voeren.

De bijeenkomsten vinden plaats van 13.30 – 16.00 uur.
Per regio kunnen zich ongeveer tien deelnemers inschrijven.

Gratis voor AVS-leden.
We rekenen een no-show fee (niet verschijnen zonder afmelding) van 25 euro.

Datum: 13 april, van 13:30 tot 16:00 uur.

Locatie: Nederlands Pluimveemuseun, Hessenweg 2a, 3771 RB, Barneveld

Netwerkbijeenkomst Duurzaam vitaal - 13 april in Barneveld

Aanmelding(Vereist)
Liever op een andere locatie? Bekijk alle locaties
Naam(Vereist)