Zet een eerste stap naar meer flow in je team

Een goede onderlinge samenwerking zorgt voor minder werkdruk, meer motivatie en creativiteit, een prettige werksfeer en betere prestaties. Hoe creëer je een positieve flow voor jezelf als schoolleider en je team?

In deze masterclass neemt Jef van den Hout je mee in het gedachtegoed van (team)flow en breder de positieve organisatiepsychologie. Samen met andere deelnemers ga je momenten van (team)flow ontrafelen, en juist dat geeft inzicht in hoe teamflow ontstaat! Je gaat naar huis met een inzichtelijk en praktisch model waarmee je direct al een begin kunt maken met het creëren van een positief en gezond samenwerkingsklimaat bij jou op school.

Over Jef van den Hout 
Jef van den Hout (1978) is docent van de leergang Teamflow bij AVS Academie. In 2016 promoveerde hij op de conceptualisering en toepassing van het begrip teamflow en maakte zijn ontwikkelde theorieën, instrumenten en tools toegankelijk voor de praktijk van teams binnen professionele organisaties. Jef is als docent en onderzoeker verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven, Aarhus University en de Erasmus Universiteit.

Datum & locatie
15 juni 2023
AVS | Herenstraat 35 in Utrecht

Tijd
12:00 tot 16:00 uur | lunch inbegrepen!

Prijs
AVS lid | € 175
Niet lid | € 195