Leren leren nu ondersteund door degelijke theorie

Deze masterclass heeft als doelstelling schoolleiders in één dag een overzicht te bieden van de ontwikkelingen op het gebied van leren leren (L2L) dat onder andere gebaseerd is op het gedachtegoed van The Learning Power Approach. Deze zogenaamde LPA heeft al ruim tien jaar aansprekende successen behaald binnen het Verenigd Koninkrijk en later ook daarbuiten en dat is vooral door invloed van prof. Guy Claxton. Hij heeft zijn werk nu openbaar gemaakt en biedt schoolleiders wereldwijd een inkijkje in het concept van de LPA.  Deze masterclass biedt dat inkijkje en beantwoordt tevens een aantal praktische vragen.

Uitgebreide informatie

Praktische informatie

Voor wie is deze leergang bestemd?
Schoolleiders uit het primair en voortgezet onderwijs en het mbo. Het valt aan te bevelen om de masterclass te volgen met meerdere deelnemers van een school, bijvoorbeeld een directeur en adjunct-directeur of directeur en intern begeleider. Individueel deelnemen is ook mogelijk.

Sector
Primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs

Hoeveel dagen duurt deze training?
1 dag

Op welke dag?
4 april 2024

Je hebt de keuze om deze eendaagse online te volgen of bij de AVS Academie in Utrecht. Klik hier voor alle startdata.

Waar wordt deze training gegeven?
Online of in de omgeving van Utrecht

Maatwerk
Wanneer dit concept je aanspreekt, biedt de AVS Academie ook de mogelijkheid om op maat ondersteuning te geven om zo de vertaalslag te kunnen maken naar je eigen school. Neem contact op de AVS Academie via academie@avs.nl of via tel. 030-2361010.

 

Opmerking certificering

Deze training is gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO en opgenomen in het register in het kader van de herregistratie.

Professionaliseringsthema’s:

  • Leidinggeven aan leren%

Herregistratiewaarde:

  • 15%

Contactpersoon

Dianne FrankeDianne Franke
Programmamanager AVS Academie
d.franke@avs.nl
030-2361010