Neem de regie over het bouwproject van jouw school

Soms heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de bouw of de verbouw van je schoolgebouw. Misschien heb je die kans zelf gecreëerd. Hoe dan ook je pakt de kans met beide handen aan. Terecht, want de plek waar kinderen leren, beïnvloedt hun plezier en prestaties. Weet jij hoe jullie ideale schoolgebouw er uitziet? En hoe je bij een (ver)bouwproject de touwtjes stevig in handen houdt?

Uitgebreide informatie

Praktische informatie

Voor wie is deze leergang bestemd?
Directeuren (po) die bezig zijn met of die aan de slag gaan met een (grote) verbouwing, functiewijziging van het gebouw, (ver)nieuwbouw, spreidingsplan of een integraal huisvestingsplan (IHP).

Sector
Primair onderwijs

Hoeveel dagen duurt deze leergang?
1 tweedaagse en 7 eendaagsen

Op welke dagen?
3 en 4 november,  8 december 2020, 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 18 mei en 15 juni 2021

Waar wordt deze leergang gegeven?
Fletcher Hotel Amersfoort

Inbegrepen bij de kosten
literatuur, lunch en verblijfskosten

Ervaringen

Hendri Last

“Samen met een van de locatiedirecteuren heb ik deze leergang van de AVS Academie gevolgd. Daardoor komen wij meer beslagen ten ijs als we binnenkort met de bouwwereld om de tafel zitten."

Hendri Last
Algemeen directeur Reformatorische Schoolvereniging Rijssen (RSVR)

Opmerking cursusdata

De leergang start met een tweedaagse in Amersfoort. Daarna zijn er zeven eendaagsen op verschillende locaties in Nederland.

Opmerking certificering

Deze leergang is gecertificeerd door het Schoolleidersregister PO en opgenomen in het register in het kader van de herregistratie. Dit houdt in dat deze leergang dekkend is bevonden voor drie professionaliseringsthema’s: ‘Regie en strategie’, ‘In relatie staan tot de omgeving’ en ‘Toekomstgericht onderwijs’. Daarnaast van ‘Kennis en kwaliteitsontwikkeling’ alleen de deelthema’s: ‘Strategisch kwaliteitsmanagement’en ‘Onderzoeksmatig werken’.

In samenwerking met

Download de brochure

Contactpersoon

Marieke van Leeuwen
Programmamanager AVS Academie

m.vanleeuwen@avs.nl
030-2361010