Emerging leaders forum

Meld je voor  25 augustus aan: op 20 en 21 september organiseert de International confederation of principals (ICP) het ‘emerging leaders forum’ in Rovaniemi, Fins Lapland.  AVS-adviseur internationalisering Resi van der Coer en programmamanager AVS  Marieke van Leeuwen zijn hierbij aanwezig om de netwerkactiviteiten voor (startende) schoolleiders en het aankomende mentoringprogramma voor schoolleiders toe te lichten. (Aankomende) schoolleiders en bestuurders van over de hele wereld zijn hiervoor uitgenodigd. Op het programma staan rondetafelgesprekken over actuele thema’s.

Centraal staan het delen van inzichten, dynamische presentaties en het voeren van discussies tussen huidige en aankomende schoolleiders. Tijdens de rondetafelgesprekken deelt de AVS wat zij aan het ontwikkelen is op gebied van mentoring en netwerkactiviteiten en wat onze ervaringen hiermee zijn (good practices), waarna de deelnemers hierover met elkaar in gesprek gaan. Zodra meer bekend is over de inhoud zet de AVS dit op haar website.

De ICP is de enige organisatie die vertegenwoordigers van schoolleidersorganisaties van over de hele wereld bij elkaar brengt om te discussiëren over de uitdagingen waar schoolleiders wereldwijd tegenaanlopen.

Emerging Leaders Forum Programme

Kosten: 550 euro (incl. lunch)

Locatie: Santa’s hotel Santa Claus

Conferentiehotels (zelf overnachting boeken):

Santa’s hotel Santa Claus

Scandic Rovaniemi city hotel

Lapland Hotels Sky Ounaasvara

Bij het aanmelden kun je kiezen tussen 3 excursies:

  • Visit to Santa Claus Village
  • Visit to Arktikum museum + sightseeing
  • Finnish baseball experience