Groei in je vak

Sterke schooldirecteuren zorgen voor sterke scholen. Door personeelstekorten en dagelijkse verzoeken kom jij, schooldirecteur, niet altijd voldoende toe aan je strategische taken. Terwijl die juist zo belangrijk zijn om te sturen op de kwaliteit van het onderwijs en het functioneren en werkplezier van jouw team. Als je niet goed zorgt voor jezelf kun je ook niet goed zorgen voor je mensen. Daarom is AVS er voor jou. AVS academie heeft het breedste opleidingen aanbod in Nederland, specifiek voor schoolleiders. Daar zijn we trots op! Naast de opleidingen zijn er ook trainingen, netwerkbijeenkomsten, mentoring programma’s en studiereizen waar jij kunt groeien in je vak en jezelf weer kunt opladen.

Blijf leren met AVS Academie


Je speelt een cruciale rol in het realiseren van goed onderwijs en het ontwikkelen van een professionele leergemeenschap. Blijven leren is noodzakelijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ontwikkeling van je school!

Ga mee op reis!


Je horizon verbreden, inspiratie opdoen over de grens, ideeën uitwisselen met schoolleiders in binnen- en buitenland. Een studie- en netwerkreis naar het buitenland met AVS is een unieke, avontuurlijke ervaring!

Neem deel aan de Netwerkactiviteiten


AVS is altijd op zoek naar de meest aansprekende manieren voor directeuren om zich nog verder én beter te ontwikkelen. Naast de opleidingen en trainingen zijn er ook netwerkbijeenkomsten (voor starters, schoolleiders en (bijna-)gepensioneerden) en mentoring programma’s waar jij kunt groeien in je vak en jezelf weer kunt opladen.