Groei in je vak

Het grootste compliment dat wij van schoolleiders terugkrijgen, is dat ze zo blij zijn met het aanbod van onze academie. Naast opleidingen hebben we ook trainingen, netwerkbijeenkomsten, mentoring programma’s en studiereizen, waarmee jij je kunt blijven ontwikkelen. Niet alleen de kwaliteit is top, maar directeuren genieten vaak ook van het contact met collega’s onderling. Enthousiast, geïnspireerd én helemaal ‘bij de les’ keren ze terug naar hun school. Tijd maken voor je eigen ontwikkeling is zó nodig om goed aan de slag te kunnen met strategische taken, de kwaliteit van het onderwijs en het werkplezier van jouw team. En toch schiet het er te vaak bij in. Laat je verleiden door ons uitgebreide aanbod om te blijven groeien in je vak.

Blijf leren met AVS Academie


Je speelt een cruciale rol in het realiseren van goed onderwijs en het ontwikkelen van een professionele leergemeenschap. Blijven leren is noodzakelijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ontwikkeling van je school!

Ga mee op reis!


Je horizon verbreden, inspiratie opdoen over de grens, ideeën uitwisselen met schoolleiders in binnen- en buitenland. Een studie- en netwerkreis naar het buitenland met AVS is een unieke, avontuurlijke ervaring!

Neem deel aan de Netwerkactiviteiten


AVS is altijd op zoek naar de meest aansprekende manieren voor directeuren om zich nog verder én beter te ontwikkelen. Naast de opleidingen en trainingen zijn er ook netwerkbijeenkomsten (voor starters, schoolleiders en (bijna-)gepensioneerden) en mentoring programma’s waar jij kunt groeien in je vak en jezelf weer kunt opladen.