AVS Academie organiseert met trainer Yvon van der Kroft voor leden de gratis workshop ‘onderhandelen met je bestuur’. Tijdens de workshop onderhandelen met je bestuur doe je kennis op van de 5 richtlijnen van het onderhandelen. Ook krijg je inzicht in de waarderings- en beloningssystematiek van de CAO PO.

Weet je hoe je je onderhandelingsstrategie het beste kunt voorbereiden, zowel op inhoud als op vaardigheid? We oefenen met casuïstiek gerelateerd aan de waarderings- en beloningssystematiek van de CAO PO.

Weet je op welk onderdeel van de onderhandelingsstrategie je je verder wilt ontwikkelen? Het uitgangspunt van onderhandelen is het zoeken naar mogelijkheden die voor beide partijen goed zijn. Dat vereist creativiteit en zoeken naar alternatieve oplossingen.

Onderhandelen is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen, passend bij je persoonlijkheid. Het is belangrijk om de onderhandeling in te gaan met veel kennis over het onderwerp, zodat je zelfbewust met oog voor de relatie aan tafel zit. De uitkomst van een goede onderhandeling biedt houvast en duidelijkheid voor alle partijen.

De workshop Onderhandelen met je bestuur wordt gegeven door Yvon van der Kroft en AVS-jurist Leonie Oude Essink.

Deze workshop is al geweest. Dank je wel voor je belangstelling.

Voor adviesvragen kan je terecht bij de helpdesk.

Word een hardcore salarisonderhandelaar
Word een hardcore salarisonderhandelaar (PDF)