Omdat het Cross-mentoring programma in zijn huidige vorm stopt zijn wij benieuwd of jij op een andere wijze betrokken wil zijn bij initiatieven rondom mentoring die AVS heeft. Wij denken dat dit interessant is voor jou. Om dit zeker te weten hebben we een aantal vragen:

Deze vragenlijst zetten we in om te verkennen of je op een andere wijze betrokken wil blijven bij mentoring activiteiten van AVS. We zijn uitgekomen op 3 vragen. Invultijd wordt geschat op niet meer dan 7 minuten.

Enquête Cross-mentoring

Deze enquête is speciaal voor nog niet gematchte kandidaten van het Cross-mentoring programma en staat open tot 1 maart 2024.

Ben je lid van AVS?
Hoeveel jaren werkervaring als (adjunct-)schoolleider heb je?

Mentor voor zij-instromende schoolleider

We zijn benieuwd of je een aankomende schoolleider uit een andere sector wegwijs wil maken in het onderwijs. In deze activiteit draag je actief bij aan het oplossen van het schoolleiderstekort! Meer informatie over het Mentoringprogramma lees je hier. (opent in nieuw venster)
1. Lijkt het je leuk om een buddy of mentor te zijn?(Vereist)

Regionale intervisie

JaMisschienNee

Mentoring in de onderwijsregio

Iedere regio is anders. In sommige regio’s zijn er organisaties die heel graag het voortouw nemen in het ‘opleiden’ van de regio. We zijn benieuwd welke initiatieven er zijn die jou interessant lijken.
Dank je wel voor het invullen van deze vragenlijst!

We nemen via e-mail contact met je op.