Wat zijn peilingen?

AVS wil weten hoe jij over belangrijke onderwijskwesties denkt of wat je vindt van de positie van schooldirecteuren. Daarom houden we peilingen. Zo onderzoeken we wat er leeft onder schoolleiders. Dat doen we al jaren én met groot succes. Want veel van onze leden vullen die peilingen in. Het is belangrijk dat je dit blijft doen (of gaat doen als je nog niet meer deed). Hoe meer leidinggevenden in het onderwijs deelnemen aan zo’n peiling, hoe meer impact AVS kan maken. Op die manier gebruiken wij jouw stem  om invloed uit te oefenen op bijvoorbeeld het gewenste onderwijsbeleid. Laat dus van je horen, laat je stem gelden.

Recente peilingen

  • Leermiddelen: het móét goed en voordelig

    “Uitgeverijen bieden werkboeken niet meer los aan, maar alleen als pakket. Dit zorgt voor een extreme stijging van de kosten.” Het is één van de kritiekpunten die naar voren komt uit een peiling die gehouden is onder ruim 2500 schoolleiders, leraren, schoolbestuurders en andere onderwijsprofessionals. Deze en andere uitkomsten maken deel uit van het manifest Meer grip op kwaliteit, waarmee het onderwijsveld - voor het eerst in lange tijd – gezamenlijk een vuist maakt vóór...

  • AVS-leden: ja voor transitieplan ABP

    Het bestuur van het Ambtenarencentrum, de centrale waarbij AVS is aangesloten, stemde vorige week in met het nieuwe pensioenstelsel en het concept-transitieplan voor (gewezen) overheids- en onderwijsmedewerkers. 75 procent van de AVS-leden stemden voor. ...

Hoe doe ik mee aan peilingen?

Werkwijze

Afhankelijk van de onderzoeksvraag benadert AVS schoolleiders. Je ontvangt maximaal tien keer per jaar per mail een korte enquête met stellingen en vragen.

Dienstverlening verbeteren

We informeren en bevragen je als deelnemer aan de peiling ook over de activiteiten, producten en diensten van de AVS. Door jouw deelname aan de enquête kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren.

Meedoen

Wanneer je e-mail adres bij ons bekend is, ontvang je automatisch de enquête. Is dat nog niet het geval maar wil je ook je stem laten horen? Via Mijn AVS kun je je e-mailadres wijzigen of toevoegen. Je kan ook contact opnemen met onze ledenadministratie via telefoonnummer 030-236 10 10 of mail: ledenadministratie@avs.nl.