Wat zijn peilingen?

AVS wil weten hoe jij over belangrijke onderwijskwesties denkt of wat je vindt van de positie van schooldirecteuren. Daarom houden we peilingen. Zo onderzoeken we wat er leeft onder schoolleiders. Dat doen we al jaren én met groot succes. Want veel van onze leden vullen die peilingen in. Het is belangrijk dat je dit blijft doen (of gaat doen als je nog niet meer deed). Hoe meer leidinggevenden in het onderwijs deelnemen aan zo’n peiling, hoe meer impact AVS kan maken. Op die manier gebruiken wij jouw stem  om invloed uit te oefenen op bijvoorbeeld het gewenste onderwijsbeleid. Laat dus van je horen, laat je stem gelden.

Recente peilingen

  • Voortvarende aanpak problemen formatie

    PERSBERICHT | Bij de start van dit schooljaar had 64 procent van de schooldirecteuren de formatie op hun basisschool helemaal rond. Dat is vergelijkbaar met vorig schooljaar. Het is en blijft een helse klus voor schooldirecteuren om elke dag alle groepen van een leerkracht te voorzien. Maar er zijn lichtpuntjes. Schoolleiders pakken de tekorten steeds voortvarender aan, onder andere door het onderwijs anders te organiseren. ...

  • Griepgolf nekt schooldirecteur

    De griepgolf legt de angel in het onderwijs bloot. De lerarentekorten zijn al gigantisch, maar door de griepgolf heeft bijna de helft van het aantal schooldirecteuren nóg meer moeite om de bezetting op hun school rond te krijgen. Dat blijkt uit een peiling van AVS, waaraan 669 schoolleiders deze week meewerkten. De forse personeelstekorten in het onderwijs geven directeuren enorme kopzorgen, aldus AVS-voorzitter Karin Straus. “Zij moeten elke dag opnieuw dat gat zien te dichten en staan...

Hoe doe ik mee aan peilingen?

Werkwijze

Afhankelijk van de onderzoeksvraag benadert AVS schoolleiders. Je ontvangt maximaal tien keer per jaar per mail een korte enquête met stellingen en vragen.

Dienstverlening verbeteren

We informeren en bevragen je als deelnemer aan de peiling ook over de activiteiten, producten en diensten van de AVS. Door jouw deelname aan de enquête kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren.

Meedoen

Wanneer je e-mail adres bij ons bekend is, ontvang je automatisch de enquête. Is dat nog niet het geval maar wil je ook je stem laten horen? Via Mijn AVS kun je je e-mailadres wijzigen of toevoegen. Je kan ook contact opnemen met onze ledenadministratie via telefoonnummer 030-236 10 10 of mail: ledenadministratie@avs.nl.