Doe mee

Ben jij een schooldirecteur met een missie? Wil jij de positie van de schoolleider in Nederland versterken, het onderwijs nóg beter maken en zit je graag dichtbij het vuur? Wil je meedoen en meebeslissen? Zet je dan actief in als AVS Ambassadeur. Dat kan snel en eenvoudig door je stem te laten gelden via één van onze peilingen. Zo kunnen wij een vuist maken aan de cao-tafel of tijdens diverse overleggen met belangrijke onderwijsinstanties. Maar je kunt je ook als vrijwilliger inzetten voor de  diverse commissies of deelnemen aan onze Ledenraad. Kortom, wil jij je stempel zetten op ons mooie vak en geweldig onderwijs? Kijk dan hoe jij AVS met jouw ervaring en kennis kan verrijken.

 

 

 

Peilingen

AVS doet al jaren onderzoek naar wat er leeft onder schoolleiders. Dat doen we door de mening van onze de AVS Leden te peilen. Met deze uitkomsten beïnvloeden we vaak effectief het onderwijsbeleid.

Ledenraad

De Ledenraad bestaat uit een club zeer betrokken en geëngageerde schoolleiders, die het bestuur van AVS gevraagd en ongevraagd adviseert over wat belangrijk is voor directeuren in heel Nederland. Je kunt ze zien als het parlement van AVS en ja, ze zijn dus óók jouw vertegenwoordiger. Je kunt contact met ze opnemen en in gesprek gaan over wat jouw beweegt of zorgen baart.

Commissies

Waar moet AVS zich hard voor maken in gesprek met bijvoorbeeld de PO-Raad of het ministerie van Onderwijs? Samen met de schooldirecteuren die in de diverse AVS Commissies zitten, wordt bepaald welke onderwerpen AVS prioriteit moet geven en welk standpunt AVS in de media uitdraagt.