Openbaar vervoer

Zie voor uw reis tot Utrecht Centraal www.9292ov.nl

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ca. 1 km / 15 minuten lopen naar de AVS. Neem vanuit Hoog Catharijne uitgang “Godebaldkwartier” (A op plattegrond), en ga links richting centrum. Sla op de Mariaplaats rechstaf. Sla verderop linksaf de Haverstaat in. Het verlengde van de Haverstaat wordt Hamburgerstaat, en het verlengde daarvan is de Herenstraat. U vindt de AVS bijna aan het einde aan de rechterzijde. (B)

Auto

De AVS is gevestigd aan de oostkant in het centrum van Utrecht. De hoofdingang is aan de Herenstaat nr 35. (A op de plattegrond)

Let op: vanwege diverse werkzaamheden in Utrecht kan er sprake zijn van verkeershinder. Raadpleeg de website van gemeente Utrecht voor actuele informatie.

Parkeermogelijkheden
De parkeerplaats op het eigen terrein is te bereiken via Ridderhofstad, eerste poort rechts (zie B op onderstaande plattegrond). Het aantal parkeerplekken is zeer beperkt. Alleen de plekken aangeduid met naambord AVS zijn gereserveerd voor de AVS. De overige plekken zijn gereserveerd voor andere organisaties. Als alle parkeervakken vol zijn, dan kunt u parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages.
Dit zijn de twee dichtstbijzijnde parkeergarages op loopafstand van de AVS:
Parkeergarage Kruisstraat (loopafstand ca. 7 min)
Parkeergarage Springweg (loopafstand ca. 8 min)