Sterk staaltje schoolleiderschap

Omringd door werkdruk en uitdagingen, wil je als groeiend schoolleider graag opstaan om richting te geven, te inspireren en tot actie over gaan. AVS staat aan jouw zijde om je te ondersteunen in je ontwikkeling als bevlogen leider, met een op maat gemaakt aanbod aan leergangen, het mentorprogramma en netwerkactiviteiten die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Stap moedig voorwaarts, met openheid om te leren en de vastberadenheid om te slagen. Jouw avontuur als inspirerende leider begint hier!

Dé beweegredenen om een leergangen te volgen

  • Wat je leert is praktijkgericht en direct toepasbaar;
  • Je doet theoretische kennis over het onderwerp op;
  • Je leert met en van andere ervaren en onervaren schoolleiders;
  • Leergangen sluiten aan op actuele, maatschappelijke ontwikkelingen;
  • Docenten zijn (bijna) allemaal zelf in het onderwijs werkzaam.

Opleidingsadvies

Wil je advies bij het maken van een persoonlijke keuze? Vraag advies aan één van onze programmamanagers. We nemen graag contact met je op!

Leiderschap is een krachtige mix van visie, daadkracht, empathie, flexibiliteit,

Over het AVS Mentoringprogramma

Jouw reis als directeur is nog maar net begonnen. Je eerste vijf jaar zitten er nog niet op, maar de uitdagingen waar je dagelijks voor staat zijn grotendeels dezelfde als die van een ervaren schoolleider. Neem jij graag verantwoordelijkheid over je eigen leren en wil je groeien in leiderschap. Dan is een ervaren directeur die als mentor met je oploopt en jou helpt een competente reiziger te worden is meer dan welkom.

Leiderschap is een krachtige mix van visie, daadkracht, empathie en flexibiliteit. Deze kwaliteiten samen maken jou een bron van inspiratie en verandering.