Niks is zo vervelend als een conflict hebben op je werk. Soms lopen de gemoederen zo hoog op dat je niet om juridisch advies heen kan. Ook daarvoor zit je goed bij AVS. Onze juridische dienst wordt heel hoog gewaardeerd door leden. Dus aarzel niet en vraag tijdig om hulp (laat de situatie dus niet escaleren). Onze juristen denken graag mee, adviseren wat in jouw situatie wijsheid is en waar je recht op hebt. Leden van AVS kunnen conform de ‘voorwaarden juridische dienstverlening’ kosteloos aanspraak maken op deze ondersteuning. We staan je zelfs bij als het tot een gerechtelijke procedure komt.

Wanneer heb je recht op ondersteuning?

  • Je bent lid van AVS
  • Je wilt graag advies over een arbeidsrechtelijke kwestie (bijvoorbeeld een conflict met je leidinggevende of werkgever)
  • Je juridische vraagstuk mag niet binnen de eerste drie maanden van je lidmaatschap of vóór aanvang van het lidmaatschap zijn ontstaan

Bij aanmelding als lid met terugwerkende kracht wordt de aanmeldingsdatum als uitgangspunt genomen.

Hoe krijg ik juridische hulp?

    Ben je lid van AVS en wil je een beroep doen op onze juridische dienst? Neem dan contact op met de AVS Helpdesk. Een van onze adviseurs luistert naar je verhaal om te kijken of je het best af bent met juridische hulp. Soms zijn problemen ook anders (makkelijker) op te lossen. Mocht dat niet het geval zijn, dan brengt de Helpdesk-adviseur je in contact met één van onze juristen.

Onze medewerkers van de juridische dienst

Ritsert Haitsma
Jurist
Leonie Oude Essink
Jurist