Adverteren

Uw advertentie gelezen door duizenden schoolleiders
De media van de Algemene Vereniging Schoolleiders bereiken duizenden schoolleiders, waarvan velen iedere dag.

Kader
Het maandelijkse vakblad Kader is een zeer goed gewaardeerd tijdschrift en heeft een oplage van 5.000 stuks. Het blad staat open voor commerciële advertenties, personeelsadvertenties en biedt de mogelijkheid een bijsluiter mee te sturen. Lezers ervaren de personeelsadvertenties als zeer gewenste serviceberichten.

Kader behoort tot de beste en meest gelezen maandbladen voor het schoolmanagement in Nederland. En daar zijn we trots op. U leest er zowel over de activiteiten van de AVS, als over de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijsbeleid en in uw vakgebied. Vooral de praktijkgerichte insteek van het blad wordt door schoolleiders bijzonder gewaardeerd.

Oplage: 5.000
Frequentie: 10 x per schooljaar

Online vacatures
De vacaturesite, www.avs.nl/vacatures, staat open voor personeelsadvertenties. De nieuwste advertenties komen standaard in de digitale nieuwsbrief, welke naar ruim 7.000 adressen wordt verstuurd.

Digitale nieuwsbrief van de AVS
De Digitale nieuwsbrief van de AVS wordt elke week verstuurd en bevat actuele nieuwsberichten, een agenda, recente vacatures en een overzicht van trainingen en cursussen.
Iedereen die belangstelling heeft voor deze nieuwsbrief kan zich aanmelden, je hoeft geen lid van de AVS te zijn.

Aantal abonnees: circa 7.000
Frequentie: 17 x per jaar (PO en VO)

Voor meer informatie over voorwaarden en adverteren in bovenstaande media kunt u contact opnemen met onze media partner Elma Connecting Business.

Elma Media
AVS Media Team Tel. 0226-331686
Email. avs@elma.nl www.elma.nl