Hoe werkt het?
Heel eenvoudig! Je vult onderstaand formulier in. Per mail krijg je een voorbeeld te zien. Ben je akkoord, dan publiceren wij jouw vacature op onze site én wekelijks in onze AVS-nieuwsbrief.

Bekijk ook de veelgestelde vragen over het plaatsen van een vacature.

Veelgestelde vragen over de vacatures

 • Hoe werkt het plaatsen van een vacature?

  Vul het online formulier in en wij verwerken de vacature binnen 1 werkdag.

 • Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een vacature?

  De prijs voor één online vacature is:

  Plaatsing door AVS-leden* Plaatsing door niet AVS-leden Vacature in KADER*
  € 195,- € 395,- Via Elma Media

  Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

  * Elma Media is het bureau dat de advertentieacquisitie verzorgt voor KADER. Wil jij hierin adverteren of wil je weten op welke andere manieren wij jou als adverteerder een podium kunnen bieden? Neem dan contact op met ELMA Media.

 • Kan ik zelf bepalen wanneer de vacature geplaatst wordt?

  Jazeker, je geeft zelf een plaatsingsdatum op. De vacature is dan vanaf die datum 1 maand zichtbaar of tot de sluitingsdatum (reageren voor).

 • Wanneer is de vacature zichtbaar?

  Zodra wij de vacature hebben ontvangen verwerken wij deze zo spoedig mogelijk. Uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Per mail ontvang je een bevestiging en de mogelijkheid om een voorbeeld te bekijken. Ben je akkoord? Dan publiceren wij de vacature en sturen wij een factuur.

 • Hoe lang is de vacature zichtbaar op de site?

  De vacature is 1 maand zichtbaar vanaf de publicatiedatum. Je kunt zelf bepalen vanaf wanneer de vacature zichtbaar moet zijn.

 • Waar is de vacature te bekijken?

  De vacature is 1 maand zichtbaar op de website van de AVS: avs.nl/actueel/vacatures. Voor extra attentiewaarde nemen wij de vacature wekelijks mee in de AVS-nieuwsbrief, 7000 mailadressen.