World café van ESHA op 28 februari

In het  volgende digitale World Café van ESHA op woensdag 28 februari (14.30-15.30 uur):  wat kunnen schoolleiders doen om de toegenomen werkdruk van leraren aan te pakken en hoe kan technologie helpen een aantal van de uitdagingen het hoofd te bieden?

Deelnemers verkennen kort de belangrijkste factoren die bijdragen aan een verhoogde werkdruk voor docenten, zowel binnen als buiten het klaslokaal.  De Stadtschule Travemünde, een Apple Distinguished School in Duitsland, deelt enkele best practices.

Gastspreker is Michael Cordes, directeur van Stadtschule Travemünde, Duitsland. Hij zal enkele van zijn inzichten en ervaringen delen en geeft stof tot nadenken voor de breakout rooms.

Van januari tot en met juni is er elke maand een World Café. De thema’s zijn actueel en een expert leidt het in. Nederlandse deelnemende schoolleiders gaan in gesprek met Europese collega-directeuren. Zij wisselen ervaringen uit en doen nieuwe inzichten op. Ook is het een mooie kans om een internationaal netwerk op te bouwen.

ESHA organiseert deze cafés op Europees niveau: alle Nederlandse schoolleiders kunnen hierbij aansluiten. Wil jij als schoolleider zelf een onderwerp aan bod laten komen tijdens een World Café? Neem dan contact op met Resi van der Coer (r.vandercoer@avs.nl).

AVS werkt op internationaal gebied samen met ESHA en is als lid aangesloten bij ESHA. Elk AVS-lid is automatisch ook lid van ESHA.

Als je je registreert (zie link), dan ontvang je kalenderuitnodigingen.

Link