Wie wordt de innovatieve schoolleider van het jaar?

Stem op AVS Schoolleiderscongres op innovatieve schoolleider van het jaar

Wie wordt de innovatieve schoolleider van het jaar? Ilse Wielockx, Petra van Dam of Marleen de Kleijn? Stem mee op het AVS Schoolleiderscongres op vrijdag 18 maart.

In de top 3 staan schoolleiders die het zeer verdienen om innovatieve schoolleider van het jaar te worden, maar er kan er slechts een met de titel vandoor gaan. De winnaar wint een innovatieve prijs, beschikbaar gesteld door De Rekenwinkel: een complete leerlijn Sphero robots bestaande uit Sphero Indi, Sphero Mini en Sphero Bolt robots, inclusief licentie op de nieuwe Rekenwinkel App, vol lesmateriaal. Met deze set kunnen de leerlingen naar hartenlust zelf programmeren, bouwen, ontdekken, uitvinden en leren.

Bekijk de filmpjes hieronder, om alvast jouw favoriete schoolleider uit te zoeken.

Ilse Wielockx
Marleen de Kleijn
Petra van Dam

Morgen is het zover, ons jaarlijkse congres kan weer fysiek plaatsvinden. Wij hebben er als AVS hartstikke veel zin in! Het belooft een mooi programma te worden, met inleidende sprekers als generaal Luyt (al uitgenodigd voordat de oorlog in Oekraïne is uitgebroken, waar ook bij stilgestaan zal worden) en Marc Oonk, directeur van Mensium en auteur van het boek DNA van ontwikkeling – de reisgids voor organisatieontwikkeling. Karin Straus krijgt de voorzittershamer overhandigd en houdt haar eerste jaarrede.

Deelnemers hebben de keuze uit 20 sessies, kunnen de informatiemarkt bezoeken of hun vragen stellen bij de AVS-stand. In de ruime lunchpauze is het mogelijk prikkelende pitches te volgen. Natuurlijk staan we ook stil bij het afscheid van onze oud-voorzitter Petra van Haren en kan iedereen persoonlijk van haar afscheid nemen tijdens de receptie vanaf een uur of 16.00 uur.

Link