Webinar over transitie naar nieuw pensioenstelsel

Onlangs kondigde AVS al zeven informatiebijeenkomsten aan over de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Er is nu ook de mogelijkheid om op vrijdagmiddag 17 mei een webinar over dit onderwerp te volgen. Na de voorlichting vindt een AVS ledenraadpleging plaats.

De bijeenkomsten zijn primair bedoeld voor vakbondsleden – en dus ook voor onze eigen leden. Immers, hen zal in de loop van mei gevraagd worden of zij vertrouwen hebben in de door ABP voorgestelde transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Wil je naar een bijeenkomst bij jou in de buurt:

De bijeenkomsten

Op de volgende data en locaties vinden de bijeenkomsten plaats:

Zuidwest-Nederland
Woensdag 8 mei 2024, 20.00 uur, Fletcher-hotel Trivium te Etten-Leur, Trivium 72, 4873 LP Etten-Leur

Zuidoost-Nederland
Woensdag 15 mei 2024, 20.00 uur, Fletcher-hotel Willibrordhaeghe, Vlierdenseweg 109, 5753 AC Deurne.

Voor de bijeenkomsten in het land: meld je aan via npcaanmelding@mijnvbm.nl onder vermelding van de locatie waarvoor je je aanmeldt.

Webinar

Behalve aan een van deze informatiebijeenkomsten over het nieuwe pensioenstelsel kan je ook deelnemen aan een webinar op 17 mei om 14.00 uur. Deze is alleen voor AVS-leden. Meld je aan via info@avs.nl, dan ontvang je de link voor het webinar.

Voor leden!

De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor de leden van AVS (en andere bonden die zijn aangesloten bij het Ambtenarencentrum). AVS gaat haar leden in mei vragen hun mening te geven over het hoofdlijnenresultaat en het concept-transitieplan.

Link

Neem contact op met de AVS Helpdesk
De telefonische helpdesk van de AVS is er voor alle professionele vragen die je in je dagelijkse werk tegenkomt. Je krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die je vraag beantwoordt of ervoor zorgt dat je binnen één werkdag teruggebeld wordt. Deze adviesdienst is voor leden gratis.

Vermeld altijd je lidmaatschapsnummer als je contact opneemt met de Helpdesk

030-2361010 of stuur een e-mail naar helpdesk@avs.nl

Meer informatie over de AVS Helpdesk en openingstijden