De vroegboekkorting voor het AVS Schoolleiderscongres is verlengd tot en met 16 februari. Profiteer dus nog snel van deze aantrekkelijke vroegboekkorting en schrijf je in.

Inspirerende sprekers (o.a. Charles Wood en Foppe de Haan), 25 boeiende workshops, prikkelende pitches, discussiëren over de Toekomstagenda Schoolleiders en de uitreiking van de meest innovatieve schoolleider van het jaar 2020. Het inhoudelijke programma biedt genoeg aanknopingspunten om het jaarlijkse AVS Schoolleiderscongres te bezoeken.
Daarnaast is voor veel schoolleiders de reden om deel te nemen aan het congres: het ‘ontmoeten van collega’s’ en ‘het jaarlijkse uitje’. Ervaringen uitwisselen, netwerken, elkaar inspireren en even loskomen van de ‘waan van de dag’; dit alles onder het genot van een heerlijke lunch en Drinks & Bites (vanaf 4 uur), of tijdens het bezoek aan de informatiemarkt of de AVS-stand.

Muzikale omlijsting
In de namiddag zorgt de Platenbakker, een Utrechts collectief dat rondreist door Nederland met een omgebouwde bakfiets als mobiele DJ act, voor de nodige muzikale omlijsting.

De Platenbakker - promotiefoto___0.jpg

Links

Gerelateerd nieuws