Vier interactieve praktijksessies op AVS-congres

Voor de derde keer organiseert de AVS interactieve praktijksessies op haar jaarlijkse congres. Dit zijn korte sessies van 10 minuten waar een schoolleider of deskundige zijn of haar ervaringen met een bepaald thema deelt met collega's en andere congresgangers. Tijdens het AVS-congres op 17 maart aanstaande kunnen deelnemers uit vier thema’s kiezen.

De volgende praktijksessies vinden plaats tussen 12.15 – 14.00 uur in het Amfitheater:

  • De kracht van enthousiasme (Wil op het Werk)
  • Onderwijs met een WOW-factor; robotisering (Ronduit onderwijs)
  • Sociale Veiligheid (School & Veiligheid)
  • Het Generatiepact; minder werken vanaf 57 jaar (Stichting Voila)

Praktijksessie-amfitheater.jpg
Een praktijksessie in het Amfitheater (AVS-congres 2016)

Deze ‘proeverij’ is bedoeld om elkaar te inspireren en ervaringen te delen. In de netwerkmomenten tijdens de congresdag is er gelegenheid om met collega’s verder van gedachten te wisselen over het gekozen thema. Het is mogelijk meerdere sessies te volgen. Voor deze sessies hoeven deelnemers zich niet van tevoren aan te melden.

Programma
Met keynote sprekers als de Belgische organisatiedeskundige en bestsellerauteur Jef Staes, de Amerikaanse onderwijsinnovator Zachary Walker, vier plenaire sprekers en een keuze uit bijna 40 workshops en sessies belooft het weer een inspirerend congres te worden. 

informeel-leren-web.png

Schoolleidersregister PO

Het AVS-congres is aangemerkt als bron voor informeel leren.

U ontvangt een digitaal bewijs van deelname.

Links

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.