Vernieuwde website www.avs.nl

Dezelfde informatie in een nieuwe vormgeving: https://avs.nl/ is vernieuwd. De website staat vol met relevante informatie voor leidinggevenden in het onderwijs, maar mede door de veelheid aan informatie was niet alles meer even goed vindbaar. Ook was de vormgeving toe aan een moderner jasje. Beide aspecten zijn aangepakt, wat vanaf heden op de site zichtbaar is.

De website van de AVS wordt veel gebruikt voor het zoeken (en vinden) van relevante informatie voor leidinggevenden in het onderwijs. Van belangenbehartiging tot vakinhoudelijke informatie, van actualiteiten en nieuwsberichten tot veelgestelde vragen aan de helpdesk en natuurlijk ook voor cursussen en opleidingen voor (toekomstig) leidinggevenden.

In principe is niets van de site verwijderd. Wel zijn sommige pagina´s hernoemd of in een andere rubriek onder gebracht. Zo is de rubriek `Werkgeverszaken´ ondergebracht in `Dossiers´. De rubriek `Belangenbehartiging´ is grotendeels opgegaan in `Vereniging´. Informatie over (onder andere downloads) vakblad Kader Primair is vanaf nu rechtstreeks vanaf de homepage te bereiken en staat niet meer in de rubriek `Nieuws en agenda´, maar is terug te vinden als een van de producten.

Ook Kennis Delen, het alleen voor AVS-leden toegankelijke deel van de website, is nog steeds bereikbaar. Maar vanaf nu via de knop `Inloggen´ bovenaan iedere pagina. Via deze knop kunnen AVS-leden ook inloggen om de pagina´s van het AVS-Voordeelprogramma met betrekking tot privévoordeel te bereiken.

En mocht iets niet direct vindbaar zijn: de zoekfunctionaliteit van de website is ook aangepast en verbeterd. Via de zoekfunctie is uiteindelijk alle voor onderwijsleidinggevenden relevante informatie terug te vinden te vinden op https://avs.nl/.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.