Verkiezing AVS Ledenraad: breng je stem uit

Acht kandidaten zijn verkiesbaar voor de AVS Ledenraad. Breng vóór 14 december je stem uit op een kandidaat. De AVS Ledenraad is een verenigingsorgaan bestaande uit en gekozen door leden. De ledenraad adviseert het bestuur van de AVS gevraagd en ongevraagd. Ook heeft de ledenraad op een aantal belangrijke aspecten instemmingsrecht. 

De AVS Ledenraad heeft dit jaar vijf vacatures, onder andere door het aflopen van de zittingstermijnen. De afgelopen maanden zijn alle leden gevraagd zich verkiesbaar te stellen. Met de leden die zich hebben aangemeld heeft de Ledenraad een gesprek gehad, waarna ze uiteindelijk acht kandidaten voorstellen. 

Op www.avs.nl/ledenraadverkiezingen staat uitgebreide informatie over de verkiesbare kandidaten. Breng je stem uit op de kandidaat die je het meest aanspreekt. De vijf leden met de meeste stemmen treden vanaf januari toe tot de ledenraad. 

Klik op de naam of foto van de kandidaat voor meer informatie en een motivatie, selecteer je favoriete kandidaat en breng daaronder je stem uit.