Veel scholen op zoek naar handvatten rond nieuwe wetgeving vrijwillige ouderbijdrage

Er zijn weer meer mogelijkheden in de samenleving voor uitjes en bijeenkomsten en dus ook voor de jaarlijkse schoolreizen. Veel scholen hebben de afgelopen jaren aangepaste activiteiten gehad, maar gelukkig zijn alle musea, dierentuinen en pretparken weer open. Wis Collect helpt scholen om betalingen van de ouderbijdrage via iDEAL te betalen. Wis Collect is een van de vele standhouders op de informatiemarkt op het AVS Schoolleiderscongres op vrijdag 18 maart.

Veel scholen zien een uitdaging rondom de bekostiging van de schoolreisjes en het binnenkrijgen van voldoende geld om alles te kunnen organiseren. Met de nieuwe wetgeving is het zoeken naar de balans tussen het borgen van de vrijwilligheid van de bijdrage en de ouders eenvoud en betaalgemak bieden om hun vrijwillige bijdrage te betalen.

Met WIS Collect helpen wij al meer dan 1.000 scholen in het primair onderwijs met deze uitdaging door betalingen met iDEAL mogelijk te maken. Voor ouders maakt WIS Collect het betalen eenvoudig en voor de school blijft de administratie overzichtelijk.

Wil je meer weten over WIS Collect? Bezoek onze stand tijdens het AVS Schoolleiderscongres of vraag ons informatiepakket aan op www.wis.nl. Ook andere voor het onderwijs relevante organisaties bieden zich aan op de informatiemarkt.