Stem mee op 21 april

Om goede initiatieven van schoolleiders te verzamelen en te belonen, organiseert de AVS de verkiezing ‘Innovatieve Schoolleider van het Jaar’. Uit de nominaties heeft een vakjury een top 3 samengesteld, na gloedvolle voordrachten door collega’s en soms ook ouders en leerlingen. Tijdens het Online Schoolleiderscongres op 21 april 2021 kiezen de deelnemers wie de uiteindelijke winnaar wordt.

De drie laatste genomineerden zijn:

Astrid Claessens, directeur openbare daltonschool de Bundeling in Bunde
Jos Clout, schoolleider De Zonnewijzer in Roermond
Margreet van Iterson, schoolleider Op ’t Hof – De Malsenburg, Tricht

In de toekomst richt een schoolleider het onderwijs niet alleen in met het team, maar ook met ouders en professionals uit andere beroepsgroepen. Dat vergt flexibiliteit en analyserend vermogen. Goed samenwerken, inspireren, verbinden en inspelen op specifieke behoeften van leerlingen en de school als geheel worden nog belangrijker. De drie genomineerden voor de titel ‘Schoolleider van het Jaar 2021’ geven hun toekomstvisie.

Meestemmen voor de schoolleider van het jaar?
Meld je aan voor het AVS Schoolleiderscongres: www.avs.nl/congres

De Rekenwinkel stelt de prijs voor de meest innovatieve schoolleider ter beschikking: Een Fable set en een Cubetto), uiteraard inclusief heel veel van ons lesmateriaal om meteen in de klas mee aan de slag te kunnen!

De verkiezing van de meest innovatieve schoolleider van het jaar wordt mogelijk gemaakt door:

Links

Gerelateerd nieuws