Tickets Schoolleiderscongres met vroegboekkorting

Kom naar het AVS Schoolleiderscongres 2023 met vroegboekkorting

Bouwen aan het beste onderwijs. Dat is de missie van zo’n beetje elke schooldirecteur. Welke gereedschappen heb jij nodig om dat te (blijven) doen? Die vraag beantwoorden we op vrijdag 17 maart 2023 tijdens het AVS Schoolleiderscongres niet alleen figuurlijk, we geven je ook letterlijk gereedschappen mee naar huis om ervoor te zorgen dat jij als sterke schoolleider sterk onderwijs kan neerzetten. Meld je vandaag nog aan met vroegboekkorting.

We kunnen nog niet alles verklappen, want het programma van het AVS Schoolleiderscongres 2023 staat nog in de steigers. Elke week bouwen we verder aan een nog beter programma voor jou. Als we iets nieuws te melden hebben, vind je dat op avs.nl/congres. Houd ook onze social media-kanalen in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. Voor nu lichten we graag alvast een tipje van sluier op:

  • Toekomstmuziek: Gelukscoach en performer Richard de Hoop gebruikt de kracht van muziek om verandering, veerkracht en teambuilding te bewerkstelligen. Ervaar zelf wat dat met jou doet!
  • Evidence informed werken:deze workshop onder leiding van schooldirecteur Eva Naaijkens helpt je om deze wetenschappelijke manier van lesgeven (en onderzoeken) ook op jouw school te realiseren en geeft aan wat dit je team en de leerlingen kan opleveren.
  • Schoolleiderscafé: tijdens het schoolleiderscafé zetten we een aantal essentiële thema’s – denk aan het lerarentekort – op de kaart. Het doel is om onderling ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en mogelijk tot oplossingen te komen.
  • Jong talent: ontmoet startende schooldirecteuren en leer hoe je je carrière als leidinggevende in het onderwijs flitsend van start laat gaan.
  • Workshops: bekwaam jezelf in het organiseren van inclusief onderwijs, zet de volgende stap op het pad van digitalisering of vergroot je eigen werkgeluk. Ons doel is om je op onze congres te verrassen met 21 workshops, die je inspireren en voeden om een nog betere schooldirecteur te worden.

Collega met leidinggevende ambities? Neem hem of haar mee!

Heb je toevallig ook nog een collega op je school rondlopen met leidinggevende ambities? Neem die directeur in spé dan mee voor (bijna) de helft van het geld. Via het inschrijfformulier kan je hem of haar zo inschrijven.

Meer informatie over het AVS Schoolleiderscongres