Themabijeenkomst regie op vitaliteit

Hoe kan jij als schoolleider zo vroeg mogelijk toekomstig verzuim herkennen? En wat geeft jou zelf energie? Wil je alles weten over het voorkomen van verzuim en hoe je regie krijg op je eigen vitaliteit? Kom dan naar een themabijeenkomst, georganiseerd door AVS samen met het Vervangings- en Participatiefonds, in diverse regio’s: Zwolle, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam. Data: 26 maart en 23 april. Meld je snel aan.

De activiteiten zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk als schoolleider.

De themabijeenkomst ‘Grip op verzuim’ gaat in op hoe jij als schoolleider zo vroeg mogelijk toekomstig verzuim kan herkennen en hoe je dit kunt beïnvloeden door het goede gesprek te voeren met medewerkers. Ook krijg je inzichten in hoe jij invloed kunt uitoefenen op het moment dat er sprake is van verzuim.

Bij de themabijeenkomst ‘Regie op vitaliteit’ onderzoek je waar je echt energie van krijgt. Wat maakt dat je soms in een ‘flow’ lekker aan het werk bent? Deze bijeenkomst geeft je een bredere kijk op (positieve) gezondheid die bijdraagt aan mogelijkheden zodat je meer vitaliteit ervaart.

Het verdient aanbeveling om beide bijeenkomsten te volgen, omdat ze in elkaars verlengde liggen.

Links