Technika 10 NL stopt ermee

Na 23 jaar als kleine, innoverende organisatie en aanjager op het gebied van gender in de techniekeducatie en -communicatie houdt Technika 10 NL per 1 augustus 2009 op te bestaan. Het Platform Bèta Techniek subsidieert de organisatie niet langer.

Op dit moment zoekt Technika 10 NL naar mogelijkheden om – een gedeelte van – haar activiteiten elders onder te brengen om de continuïteit van onderdelen te garanderen. Het einde van Technika 10 NL betekent niet het einde van de lokale Technika 10-organisaties. Deze onafhankelijke en zelfstandige organisaties zullen blijven bestaan en techniekeducatie (voor meisjes) blijven stimuleren.

Alle lopende projecten en werkzaamheden van Technika 10 NL zullen voor de zomervakantie worden afgerond. Lesmaterialen en Opdrachtenkranten kunnen tot de zomervakantie worden besteld.

Meer informatie: http://www.technika10.nl/. Hier kunt u ook een digitale handtekening zetten tegen het verdwijnen van Technika 10.

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.