Studiedag Systeemleiderschap met David Hopkins op 7 november

 

Veranderen met een blijvende verbetering, hoe stimuleer en faciliteer je dat? Vaak zijn de effecten beperkt of tijdelijk. Maar duurzame schoolontwikkeling kán. Wat hiervoor nodig is kunt u in één dag ontdekken.

Professor David Hopkins uit London (kreeg een waardering van 9.2 tijdens het afgelopen AVS congres!) komt op 7 november aanstaande wederom naar Nederland voor een AVS studiedag over systeemleiderschap, in Burgers´ Zoo te Arnhem. Geen dag met lange theoretische beschouwingen, maar met praktische inzichten, veel praktijk – een Engelse schoolleider laat onder andere zien wat er in school gebeurt als je kiest voor duurzame schoolontwikkeling – en onderlinge discussie. Een dag die een begin zou kunnen worden van een `nieuwe´ school, waar teamleden met meer plezier werken en waar leerlingen meer en beter leren. Wie zou dat niet willen? Schrijf u snel in voor deze studiedag, want vol is vol. Deelnemers ontvangen gratis een exemplaar van de Nederlandse versie van het meest recente boek van David Hopkins: `Elke school een TOPschool´.

Meer informatie

 

 

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.