De belangstelling voor Onderwijs voor een nieuwe tijd (O4NT) groeit. In januari hebben zich weer scholen aangesloten, onder andere in Maastricht en Almere. 

Begin volgend schooljaar zijn er naar verwachting meer dan twintig O4NT-scholen, waaronder drie geheel nieuwe scholen, twee in Amsterdam en één in Monnickendam. De belangstelling voor de nieuwe scholen is groot. Op een informatieavond van De Verwondering in Monnickendam kwamen 150 ouders af. Ook internationaal is de belangstelling groot. Op de onderwijsinnovatiebeurs BETT, eind januari in Londen, hebben meer dan honderd onderwijsmensen aangegeven verder te willen praten over de invoering van dit schoolconcept. Er is ook een school die afhaakt bij O4NT, maar wel het concept handhaaft; de Steve JobsSchool Breda zal verder gaan als ‘Perpetuum primair onderwijs’. De inspectie heeft recentelijk in Heenvliet de O4NT-school positief beoordeeld.
 

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws