Start inschrijving AVS Schoolleiderscongres

Vanaf nu is het mogelijk om (met vroegboekkorting) in te schrijven voor het AVS Schoolleiderscongres dat plaatsvindt op vrijdag 18 maart 2022 in het NBC. De workshopkeuze kan later aangegeven worden. Thema van het congres is ‘Buiten de kaders’.

De kwaliteit van onderwijs is essentieel voor de ontwikkeling van leerlingen en daarmee de toekomst van Nederland. Schoolleiders hebben een cruciale rol in het uitzetten van de juiste koers, het creëren van een sterk team en een heldere visie. We hebben te maken met een veelvoud aan uitdagingen, zoals lerarentekorten, juiste inzet van de NPO-gelden, verwachtingen vanuit het bestuur of inspectie en invloeden van buiten zoals COVID. Je ingezette koers vasthouden vraagt soms om buiten de kaders te gaan en eigenwijs leiderschap. Op het AVS-Schoolleiderscongres ontmoet je schoolleiders uit het hele land met vaak dezelfde uitdagingen. Laat je inspireren door toonaangevende sprekers in het plenaire programma, op de informatiemarkt of in één van de ruim twintig workshops. Met honderden bezoekers uit het hele land is het AVS-Congres hét jaarlijkse evenement voor schoolleiders.

Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Deelnemers die nu (met korting) inschrijven ontvangen later bericht als ze de workshopkeuze kunnen maken.

Vroegboekkorting

Tot en met 18februari kunnen deelnemers met korting inschrijven. AVS-leden betalen 295 euro en niet-leden 330 euro. Leden kunnen een introducé meenemen voor 295 euro.

Meld je nu aan via www.avs.nl/congres/