Goed onderwijs maken is het mooiste wat er bestaat. Maar die kwaliteit valt of staat bij goed leiderschap. Daarbij zijn sterke schooldirecteuren onmisbaar. Gaat jouw hart niet alleen harder kloppen als je bezig bent met onderwijs, maar wil je vooral bijdragen aan het verstevigen van de positie van schoolleiders in de meest ruime zin van het woord? Dan zijn wij (misschien wel) op zoek naar jou. Bekijk hier onze vacatures. Maar voel je ook vrij om ons te verrassen met een open sollicitatie.

Schoolleiders hebben een cruciale rol in het aantrekken en het behoud van leerkrachten. Ook maken ze het verschil in het realiseren van onderwijskwaliteit. Sterke schoolleiders zorgen er ook voor dat medewerkers met plezier en professionaliteit in de schoolorganisatie werken. Kortom, zonder goede schoolleiders, geen goede scholen. AVS komt op voor de (individuele en collectieve) belangen van schoolleiders. Wil jij ook werken voor AVS?

AVS is de Academie en vakvereniging voor schoolleiders. Op dit moment heeft AVS drie vacatures. Wie helpt er mee aan het duurzaam verbeteren van het onderwijs in Nederland door te strijden voor schoolleiders?

LINK