SLO zoekt leraren en vakexperts voor kerndoelen curriculum

Er zijn leraren die graag mee willen denken over wat leerlingen in primair onderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs moeten kennen, kunnen en ervaren. Kun jij je teamleden vragen of zij een rol van betekenis willen spelen in de actualisatie van de kerndoelen van mens & natuur of bewegen & sport? Leraren kunnen hun kennis en ervaring inbrengen door zich snel aan te melden.  

SLO actualiseert, samen met het onderwijsveld, de kerndoelen voor vijf leergebieden. Dat doet het expertisecentrum voor het primair onderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Daarvoor stellen ze vijf teams van leraren po en vo, vakexperts en curriculumexperts samen die onder aansturing van een onafhankelijke procesregisseur aan de slag gaan. In 12 maanden tijd ontwikkelen zij conceptkerndoelen voor deze leergebieden. 

SLO werft nu leraren en vakexperts voor deze teams. Het aantal aanmeldingen voor de teams is indrukwekkend. SLO zoekt nu nog leraren en vakexperts voor 2 teams: mens & natuur en bewegen en sport. Ben je geïnteresseerd, ga dan naar de site van SLO en solliciteer direct!