Op 22 januari 2008 wordt de Sectororganisatie Primair Onderwijs opgericht. De voorbereidingen hiervoor worden getroffen door een stuurgroep met daarin de vijf besturenorganisaties en de AVS. De stuurgroep dient onder meer een voordracht te doen voor een eerste bestuur. Daarvoor is de stuurgroep op zoek naar (parttime en fulltime) kandidaten die in teamverband, onder leiding van een onafhankelijk voorzitter, willen bouwen aan de Sectororganisatie PO voor de periode van één jaar. Het gaat om creatieve teamspelers met een brede bestuurlijke kennis en ervaring, initiatiefrijk en met grote affiniteit voor de domeinen van belangenbehartiging in het primair onderwijs. Benoeming staat alleen open voor bestuurders uit de sector po.

Meer informatie
Reageren via een brief met cv kan nog tot en met 30 november aanstaande bij projectleider dr. Olaf McDaniel, mcdaniel@cbe.nl,  tel. 06-55361334 (vermeld daarbij ook de omvang van uw beschikbaarheid). De volledige vacature en meer informatie vindt u bij Sectororganisatie of op www.sectororganisatie-po.nl en www.po-raad.nl

Let op: Dit artikel is meer dan vijf jaar geleden gepubliceerd en bevat wellicht incorrecte, onvolledige of ongeldige informatie.

Gerelateerd nieuws