Volg ik nog een opleiding of laat ik mijn vaardigheden toetsen via een assessment? Doe ik een masteropleiding of kies ik voor een van de professionaliseringsthema’s? Welke opleidingen kan ik doen om een thema af te ronden? En hoe kan ik mij via informeel leren verder ontwikkelen? Deze en andere vragen worden beantwoord op de gratis Scholingsmarkt van het Schoolleidersregister PO die op 12 mei plaatsvindt in Soesterberg. Ook het AVS Centrum Educatief Leiderschap is aanwezig om uitleg te geven over haar professionaliseringsaanbod.

Op de scholingsmarkt staan meer dan 30 opleiders en aanbieders van professionaliseringsaanbod – waaronder het AVS Centrum Educatief Leiderschap – de hele dag voor alle schoolleiders klaar. Aanbieders van opleidingen, EVC-procedures, assessments, interactieve portfolio’s en IDW-trajecten lichten op deze dag hun aanbod toe, in stands of tijdens de workshops. Hoofddocenten van het AVS Centrum Educatief Leiderschap verzorgen diverse workshops over onze opleidingen en leergangen voor leidinggevenden in het funderend onderwijs. Deelnemers krijgen zo meer zicht op de keuzes die ze kunnen maken in leerroutes, thema’s en aanbieders.

Direct registratie aanvragen
Schoolleiders moeten zich voor 1 januari 2018 registreren. Alleen wanneer de aanvraag voor 1 september bij het Schoolleidersregister PO binnen is, kan de Commissie Registratie garanderen dat de aanvraag op tijd verwerkt wordt. Schoolleiders die nog geen RDO of RADO zijn en zeker willen zijn van tijdige registratie, kunnen tijdens de scholingsmarkt ter plekke hun diploma(‘s) laten inscannen en registratie aanvragen. De adviseurs van het Schoolleidersregister staan klaar om hierbij te helpen en kunnen ook andere vragen (bijvoorbeeld over basisregistratie of professionaliseringsplan) beantwoorden. Ook het AVS Centrum Educatief Leiderschap staat met een stand op de markt.

Programma en locatie
De scholingsmarkt vindt plaats op vrijdag 12 mei, van 9.30 – 15.30 uur,  in Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.

Programma:
9.30    Opening scholingsmarkt
10.00  Workshopronde 1
11.15  Workshopronde 2
12.15  Lunch
13.00  Workshopronde 3
14.15  Workshopronde 4
15.15  Borrel

Deelname aan de Scholingsmarkt is gratis. Meld u aan via de link ‘aanmelden Scholingsmarkt’. 

Links

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe versie servicedocument Covid-19 van OCW

  • Meerderheid ouders geen voorstander van extra coronamaatregelen

  • Inschrijving EU-schoolfruit geopend

  • Voldoende personeel grote zorg voor schoolleiders